Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek félénk lányok mindig önbizalom hiányosak, gátlásosak, de komoly, érett gondolkodásúak?
Most mit húzod fel magad? Nyugodj már le. Nem kell itt megjátszani a hattyúk halálát. A kommentemet neki nem bunkóságból szántam, odatettem direkt egy ":D" fejet.
Menj is innen légyszi, nincs rád energiám, köszi, puszi.
Pitbullpandúr, nem vagyok felháborodva. Hasonlóan alacsony agykapacitású élőlényeken, mint személyed, nem húzom fel magam; felesleges lenne ilyen mélyenszántó, magasröptű csevejre energiát pazarolni.
Először is, attól, hogy odabiggyesztesz egy ":D"-t a mondataid végére, nem lesz sokkal udvariasabb a dolog. Eleve úgy indítottál, hogy az embernek olyan érzése van, "Már bocs, b'szd meg, de milyen jogon nyitod ki a pofád és írsz nekem ide ilyen primitív lótrágyát?".
Másrészről, "Hattyúk tava" van; olyan érzésem van, hogy okosat akartál mondani, csak a silányra sikerült a megvalósítás. Majd talán máskor.
Utoljára pedig, mondhatnám ugyan, hogy addig járok a fejedre, amíg a halálba nem idegesítelek, csak-azért-is alapon, ellenben érzem, hogy uralod a sötétséget, akár a kenyérpirító egy magányos nyári hajnalon a konyhaasztalon őrködve, ezen oknál fogva berekesztem ezt a vitát. Puszi a pocidra, terminátrix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!