Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek félénk lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek félénk lányok mindig önbizalom hiányosak, gátlásosak, de komoly, érett gondolkodásúak?

Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 17:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Most mit húzod fel magad? Nyugodj már le. Nem kell itt megjátszani a hattyúk halálát. A kommentemet neki nem bunkóságból szántam, odatettem direkt egy ":D" fejet.

Menj is innen légyszi, nincs rád energiám, köszi, puszi.

2013. okt. 9. 17:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Pitbullpandúr, nem vagyok felháborodva. Hasonlóan alacsony agykapacitású élőlényeken, mint személyed, nem húzom fel magam; felesleges lenne ilyen mélyenszántó, magasröptű csevejre energiát pazarolni.

Először is, attól, hogy odabiggyesztesz egy ":D"-t a mondataid végére, nem lesz sokkal udvariasabb a dolog. Eleve úgy indítottál, hogy az embernek olyan érzése van, "Már bocs, b'szd meg, de milyen jogon nyitod ki a pofád és írsz nekem ide ilyen primitív lótrágyát?".

Másrészről, "Hattyúk tava" van; olyan érzésem van, hogy okosat akartál mondani, csak a silányra sikerült a megvalósítás. Majd talán máskor.

Utoljára pedig, mondhatnám ugyan, hogy addig járok a fejedre, amíg a halálba nem idegesítelek, csak-azért-is alapon, ellenben érzem, hogy uralod a sötétséget, akár a kenyérpirító egy magányos nyári hajnalon a konyhaasztalon őrködve, ezen oknál fogva berekesztem ezt a vitát. Puszi a pocidra, terminátrix.

2013. okt. 9. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!