Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ilyen helyzetben?
Ma délután az egyik osztálytársam végre bevallotta, hogy teljesen szerelmes belém. (Azért írom ezt így, mert állítása szerint már közel 1 éve így érez irántam, csak szerinte eddig nem volt megfelelő alkalma arra, hogy ezt normálisan közölhesse velem. Ma délután elhívott sétálni, és ott mondta el mindezt.) És akkor most jön a képbe a dolog lényege: ez a srác egy nagyon szolid, szerény, kedves ember, aki első ránézésre sokak szerint egy rakás szerencsétlenség, de én már régóta láttam rajta, hogy belülről valójában nagyon mély és érző lelkű személyiség. Eddig én nem éreztem iránta semmit, sőt igazából alig tudtunk egymásról valamit is pár dolgot kivéve, de most egyszerűen csak ő és a vallomása jár a fejemben, és elég furcsán érzem magam. Szerintetek mi lenne a helyes döntés? Adni neki egy esélyt, annak ellenére, hogy én (most még biztosan) semmit nem érzek iránta, vagy szép finoman visszautasítani? Tudom, most majd jönnek ilyen válaszok, hogy hallgass a szívedre, de az agyam meg mégis teljesen mást mond most :/ Egyáltalán volt valakinek tapasztalata egy ilyen jellegű fiúval/lánnyal kapcsolat terén?
18 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!