Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ilyen helyzetben leszólítan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ilyen helyzetben leszólítanátok?

Figyelt kérdés

Kváncsiság, lányok is válaszolhatnak.

A szitu: a lány utazik velem szemben a vonaton, és valkmant hallgat:) A legjobb.. és le kellene szólítani.

Nagyon bunkóság így megzavarni valakit? lányok, mondjuk némi szemkontaktus az jól esne, de ha semmi nincs, attól még kivehetem a füléből nem?:DD

(jó persze a vége vixx volt)

2013. szept. 24. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:

vixx?

Én még csak Vexx-ről hallottam. Piszokjó játék. ^^

2013. szept. 24. 13:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Nos, ha egyszeri az alkalom akkor miért ne, hisz nem esélyes hogy újra összefuttok.

Ha pedig már többedszerre ez történik akkor se lehet baj hisz csak van oka annak hogy mindig veled szemben ül nem?

2013. szept. 24. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. szept. 24. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
veszteni valód nem sok van, max azt mondja hogy kopóggyá :D ha walkmant hallgat, 2013-ban már éppen elég gyanús, lehet hogy egy lány a múltból :D
2013. szept. 24. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Ilyenkor megkérdezed, hogy lehúzhatod-e az ablakot.

Ha nem teszi vissza egyből a fülest, megpróbálsz beszélgetni, egyébként békén hagyod.

2013. szept. 24. 13:15
 6/8 anonim ***** válasza:

kivenni a füléből?!

magadnl vagy?!

örülj ha nem pofoz fel...

am vmi jó kis kérdéssel kéne índíts..d enema zzal, ohgy honnan jösz hova mész..az nemjó..vmi érdekesebbel...pl észrevetted te is emnnyire b/zis volt ez az ellenőr..XD jóesetben röhög, és helyesel, utána meg folytatod a párbezsédted, gyakorlatilag bármivel. a csajon ugyis ltszik, ha bejössz neki. ha meg nem kár erölködni.

2013. szept. 24. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
WALKMANT-t 2013-ban uff
2013. szept. 24. 13:36
 8/8 A kérdező kommentje:

jaj de megakadtatok:D

Direkt írtam ahogy... és a vixx vicc jelent. De ez gondolom (remélem) leesett.

Egyébként nem tettem, de szerintem is máskor nem kell az ilyet kihagyni. És természetesen nem venném ki a füléből a walkmant:D

2013. szept. 24. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!