Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ilyen helyzetben leszólítanátok?
Kváncsiság, lányok is válaszolhatnak.
A szitu: a lány utazik velem szemben a vonaton, és valkmant hallgat:) A legjobb.. és le kellene szólítani.
Nagyon bunkóság így megzavarni valakit? lányok, mondjuk némi szemkontaktus az jól esne, de ha semmi nincs, attól még kivehetem a füléből nem?:DD
(jó persze a vége vixx volt)
vixx?
Én még csak Vexx-ről hallottam. Piszokjó játék. ^^
Nos, ha egyszeri az alkalom akkor miért ne, hisz nem esélyes hogy újra összefuttok.
Ha pedig már többedszerre ez történik akkor se lehet baj hisz csak van oka annak hogy mindig veled szemben ül nem?
Ilyenkor megkérdezed, hogy lehúzhatod-e az ablakot.
Ha nem teszi vissza egyből a fülest, megpróbálsz beszélgetni, egyébként békén hagyod.
kivenni a füléből?!
magadnl vagy?!
örülj ha nem pofoz fel...
am vmi jó kis kérdéssel kéne índíts..d enema zzal, ohgy honnan jösz hova mész..az nemjó..vmi érdekesebbel...pl észrevetted te is emnnyire b/zis volt ez az ellenőr..XD jóesetben röhög, és helyesel, utána meg folytatod a párbezsédted, gyakorlatilag bármivel. a csajon ugyis ltszik, ha bejössz neki. ha meg nem kár erölködni.
jaj de megakadtatok:D
Direkt írtam ahogy... és a vixx vicc jelent. De ez gondolom (remélem) leesett.
Egyébként nem tettem, de szerintem is máskor nem kell az ilyet kihagyni. És természetesen nem venném ki a füléből a walkmant:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!