Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves vok a barátom lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vok a barátom lassan 18, rajtam maica még volt más nem, a barátomon meg semmi. Az anyukája benyitott... Rosszkor... Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves vok a barátom lassan 18,rajtam maica még volt más nem, a barátomon meg semmi,és jött az anyja benyitott,és epp csak sikerült eltakarnunk magunkat egy-egy ruhadarabbal...majd az anyja megkérdezte mit csináltok,és kiment...halál ciki volt akkora égés...majd kimentünk sokkal késöbb vacsorázni,nem szolt semmit,a baráttommal ma is normális volt mint eddig...de olyan ciki ez az egész,h megyek én megint hozzájuk?Mit tegyek ilyenkor,a barátom csak nyugtatgat h nem gondol az anyja semmi rosszra,ne izguljak,de akkor is olyan izé....!
2008. júl. 5. 16:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szal a maica az horvátul is meg szerbül is van... XD
2008. júl. 6. 21:47
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem így nektek is jobb.anyuka tudja mit csináltok,anyuka mikor legközelebb bejön kopog,legfejjebb a fiával beszélget el amit neked úgyse fog elmondani, szóval majdnem mindenki jól jár.
2008. júl. 10. 17:57
 13/13 anonim válasza:
a barátod már 18..és te se vagy az a kimondott kislány már.sztem a kedves mama is tudta h.valósznűleg kettesben vagytok és nem csak társasjátékoztok..elég kellemetlen lehetett,de tényleg még mindig jobb h.nem a t e anyukád nyitott be..a lányok szülei ált.ezt elég rosszul vezsik..amúgy meg segáz,és ha nagyon zavar akkor tényleg még mindig ottvan azis hogy megbeszéled az anyukájával...hát sok szerencsét a továbbiakban és ha lehet ezentúl óvatosabban..:)
2008. júl. 14. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!