Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves vok a barátom lassan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vok a barátom lassan 18, rajtam maica még volt más nem, a barátomon meg semmi. Az anyukája benyitott... Rosszkor... Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves vok a barátom lassan 18,rajtam maica még volt más nem, a barátomon meg semmi,és jött az anyja benyitott,és epp csak sikerült eltakarnunk magunkat egy-egy ruhadarabbal...majd az anyja megkérdezte mit csináltok,és kiment...halál ciki volt akkora égés...majd kimentünk sokkal késöbb vacsorázni,nem szolt semmit,a baráttommal ma is normális volt mint eddig...de olyan ciki ez az egész,h megyek én megint hozzájuk?Mit tegyek ilyenkor,a barátom csak nyugtatgat h nem gondol az anyja semmi rosszra,ne izguljak,de akkor is olyan izé....!
2008. júl. 5. 16:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze izé, de nem tudsz már mit tenni ez ellen. Megtörtént. Én is nagyon szégyellném magam, de ez van. Fogadd el, és lépj túl rajta. Majd legközelebb óvatosabbak lesztek. Egyébként meg nem ti vagytok a hibásak! Az anyukájának kopognia kellett volna, ugyanis nem vagytok már olyan kicsik, hogy ne fordulhatna meg a fejében hogy esetleg kettesben vagytok.
2008. júl. 5. 16:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt a barátod anyukájának is ugyanolyan nehéz feldolgozni, mint neked, s épp ezért nem is fogja többet előhozni a témát. A barátod anyukája nyilván azt is tudja, hogy ez az élet rendje, nincs is ezzel semmi baj. Max. ha valami csoda folytán még nem tette meg fia szexuális felvilágosítását, most már idejét érezheti egy kis elbeszélgetésnek.

Amúgy túl kell lépnetek mindannyiótoknak az eseten, élni tovább és kész.

2008. júl. 5. 16:38
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
mi az a maica?
2008. júl. 5. 16:48
 4/13 anonim ***** válasza:
51%
csatlakoznék az előttem szólóhoz...mi az a maica?
2008. júl. 5. 16:59
 5/13 A kérdező kommentje:
ja,másnéven polo...mi maicának hivjuk errefelé...bocsi :)
2008. júl. 5. 17:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez elég ciki de szerintem gondolta az anyukáj hogy éppen mit is akartatok művelni.

Az én barátommal hasonló helyzetben voltam.Bár mi telefonon megbeszéltük hogy majd ekkor meg akkor eggyüttleszünk a barátom tul hangosan monda a zöveget és később vette észre hogy az anyukája végig ott hallgatózot az ajtóban.Később fel is hívott hogy amikor ment vacsizni olyan vörös volt a feje mint a paprika az anyukája meg csak végig mosolygott.

Hát ezt már én sem bírtam ki nevetés nélkül.Hát neki elég égés volt de szerintem már anyukája elfelejtette ezt a telefono ügyed de ahogy érzem szerintem sejti hogy miket művelünk titokban a hálószobában :)

2008. júl. 5. 18:39
 7/13 anonim ***** válasza:
33%
hmm...maica az horvátul van?
2008. júl. 5. 23:03
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem olyan gáz, ha a lány szülei nyitottak volna be, na az neccesebb volna...
2008. júl. 6. 09:41
 9/13 anonim válasza:

egyetértek :)

viszont szerintem felesleges feszengened emiatt, és biztos lehetsz benne h legközelebb a barátod szobáját messzire elkerüli :D

2008. júl. 6. 12:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
elárulok egy titkot. a szülők általában nem fogyatékosak. teljesen tisztában vannak azzal hogy a drága kis gyerekeik dugnak. felejtsétek el a dolgot és kész. vagy ha nagyon akarsz foglalkozni ezzel, akkor beszélj a srác anyujával, hogy a múltkor amikor benyitott... hát azért sorry.
2008. júl. 6. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!