Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is ennyire rossz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is ennyire rossz hogy ronda férfiak vagytok, vagy csak nekem tűnik annak?

Figyelt kérdés
Se egy barát, se egy értelmes normális szó, se egy párkapcsolat nem jut nekünk.

2013. okt. 8. 18:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
mármint,hogy nem tud ő mint nő gyönyörködni bennük, és hogy csak az ő szemeinek zavaró, hogy adott pasik esetleg nem annyira szépek, v a nem annyira szép pasiknak is
2013. okt. 8. 20:00
 22/25 anonim ***** válasza:
Igen,nekem is ennyire rossz,de már lassan kezdem megszokni.
2013. nov. 18. 11:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Minden percét élvezem.
2013. dec. 7. 18:21
 24/25 anonim ***** válasza:

Olyan embereket is látok párban hogy az nem igaz! Mégis van barátnő/barát..férj/feleség...gyerekek..stb!

Ronda, nem ronda...valakinek ronda vagy valakinek meg álompasi! Aki tetszik X.-nek az neki jó pasi másnak meg ronda és fordítva! Nem objektív hanem szubjektív megítélés alá esik! Első nőmet a világ legszebb nőjének láttam..a filmekben a színésznők bányarémek voltak, mert az én barátnőm mindenkinél szebb és ilyen lány a világban sincs...a haverok bekészültek, hogy csúnya...anyám meg majdnem elájult amikor meglátta...azt mondta nagyon csúnya nő! De szerintem mindenki csak simán irigykedett mert ő volt a világon a legszebb! Szóval nem mások miatt vagy ronda hanem saját magad minősíted annak!

2013. dec. 19. 20:05
 25/25 anonim ***** válasza:

a ronda CSAJOK nem rinyálnak így...

egy ronda csaj

2013. dec. 19. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!