Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek is ennyire rossz hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is ennyire rossz hogy ronda férfiak vagytok, vagy csak nekem tűnik annak?

Figyelt kérdés
Se egy barát, se egy értelmes normális szó, se egy párkapcsolat nem jut nekünk.

2013. okt. 8. 18:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Hát elég sok.
2013. okt. 8. 18:52
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
Jééézusom, Te komolyan azt gondolod, hogy a rondaságnak ezekhez köze van? :D Nem lehet, hogy inkább az a baj, hogy kifogásokat keresel?
2013. okt. 8. 18:54
 13/25 anonim ***** válasza:
:D én is így voltam vele, de sikerült megváltozni :D
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Úgy ahogy a 18:42 írja.Sajna a kevésbé előnyös külső megmutatkozik az élet más területien is.Ha vézna is vagy mellé akkor pedig felsőbbrendűségi érzése van egyes embereknek a jelenlétedben.Attól függetlenül, hogy ők "valakik" lennének.

Ezért KELL ez ellen tenni.És hogy-hogy, azt neked kell tudnod.Tehát,hogy mi a legnagyobb negatívum a megjelenésedben.Az,hogy elcseszett fejed van,az 1 dolog,de az is kompenzálható.Találd meg, hogy számodra ezt mi kompenzálná és azon változtass.

15/25 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés akkor lenne durva, hogyha nőnemű írta volna ki:) Amúgy, keressétek a belső szépségeteket, és a harmóniát, és am egy mosoly megszépít, és ha kívülről azt látják rajtatok ,hogy mosolyogtok/ jó a kisugárzásotok, akkor szépek lesztek:)
2013. okt. 8. 18:58
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
Ez a kérdés akkor lenne durva, hogyha nőnemű írta volna ki:) - most legyek troll és írjam ki ? >.<
2013. okt. 8. 18:59
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem nő nemű írta ki a kérdést.
2013. okt. 8. 19:02
 18/25 anonim ***** válasza:
51%
Még jó, hogy nem vagyok ronda... XD
2013. okt. 8. 19:04
 19/25 anonim ***** válasza:
2013. okt. 8. 19:50
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem így gondoltam, de mindegy:D Hanem úgy, hogy nő kérdezi férfiaktól, hogy nekik is annyira rossz-e, hogy rondák xd
2013. okt. 8. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!