Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó mentalitás az, hogyha eddig nem adta meg a sors, hogy nővel legyek, akkor egy nagyon jó nőt kéne szereznem? 23/F
Figyelt kérdés
Nem akarom sajnáltatni magam, de értek engem tragédiák a családon belül, meg gyerekkoromban is, és ez kihatott az ismerkedésemre. Tini koromban is próbáltam ismerkedni hajtottam egy pár csajra volt mikor inkább csak szexelni akartam, de nem jött össze. Azután történt egy családi tragédia és nemrég jöttem rendbe. Már 23 évesen inkább egy normális komolyabb kapcsolatra hajtanék, csak sajnos sok nőben nem találok vonzalmat, és ezért inkább egy olyan nővel jönnék össze akihez nagyon vonzódnék kívül belül.2013. okt. 6. 13:17
11/14 anonim válasza:
Igaz, akartam is írni, h a beszéd nem sokat ér, mert 100 nőből 99 úgyis azt mondja, h neki a belső a legfontosabb, pedig ez nem igaz. A valóságban vmiért mindig a jóképű és gazdag férfiaknak van nagy esélyük becsajozni, aki csúnya és csóró, az meg eláshatja magát, bármilyen normális is legyen.
12/14 A kérdező kommentje:
Akkor mivel magyarázod azt, hogy gyönyörű szép lányokat látok nem helyes pasikkal az utcán meg facen is? Gazdagoknak sem mondhatóak, mert látszik az öltözködésükön. Hogy próbálkoztál a csajoknál? Mert nekem az a gond, hogy későn érő típus vagyok és volt egy hosszú depressziós időszakom. Nem lehet, hogy magadat utálod? Mert ha nem szereted magadat akkor sehogy se fog összejönni semmi, velem is ez volt a baj.
2013. okt. 6. 15:45
13/14 anonim válasza:
Akkor akiket látsz, azok csak szerinted nem helyes pasik, a lányok szerint igen. Nem utálom magamat, de tisztában vagyok vele, h finoman szólva nem vagyok egy adonisz, mert mindenkitől ezt hallom.
14/14 anonim válasza:
a mentalitásod pitbull legyen, és azzal gyere össze aki tetszik, ne pedig divatból dugj a plázaribikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!