Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy így érzek?
Szóval, egy lány aki megmondta, hogy nem akar velem járni,nem vagyok az esete, szerelmes vagyok/voltam belé,és lehet hogy el kellene felejtenem?
De úgy érzem nem tehetem,mert nincs még egy ilyen lány,mondjuk pont ilyen tökéletes(amit valószínűleg a szerelem miatt látok így).Úgy érzem pont Ő kell, vagy soha nem találok még egy ilyen jó nőt/lányt.
Nem tudom,hogy ez abból is eredhet, hogy jó pár évvel ezelőtt lettem elősször szerelmes valakibe, aki ugyanúgy értzett.De akkoriban meg sem mertem szólítani[:-(] és így nem lett semmi, még 1-2 évig egy osztályba jártunk.Azóta is sajnálom, csak már talált mást. Viszont most próbáltam ismerkedni,közeledni,csak pont neki nem tetszek, nem tudom,hogy most mit is tegyek.Remélem valaki tud segíteni,tanácsot adni,előre is köszönöm.
Visszatekerném az időt, megváltoznék
Lesznek olyanok is, amiket megbánok még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!