Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik nektek ez a lány? (kép)
Írhatjátok úgy is hogy 10/? vagy szavakkal vagy mindegy csak válaszoljatok lécci!:)
Nagyon szép vagy szerintem, olyan kis aranyos, bájos.
Szerintem kicsit több vagy, mint 12, kb 14.
Szerintem 15 körüli vagy. 10-ből 6-os.
Annak pedig gratulálok, aki egy kép alapján megállapítja valakinek az érzéseit, vagy azt, hogy nincs lelkivilága..
sokkal nagyobbnak nézel ki azokon a képeken amit a kérdésbe linkeltél,mint amit utólag.lenne egy tanácsom amugy...
láttam egy jó pár kérdést már a képeiddel.Ne várj az itteni emberektől jót,meg reális véleményt.ha szép vagy(márpedig az vagy) akkor mindenki már csak irigységből is azt fogja rád irni hogy csunya..akárhogy nézel ki,itt névtelenül mindenki össze vissza fog pofázni.Fogadd el magad,és csak az legyen fontos amit te magadról hiszel,meg ahogy te magad látod.SZÉP VAGY,sokan örülnének ha igy néznének ki,de még nagyon fiatal vagy,és ez sokat változhat.élőbe kellene látni,ahoz hogy az ember reális véleményt tudjon mondani.
10/8
#35 Hogy érted hogy láttál már sok kérdést a képeimmel? Más kérdezett már az én képeimmel? Mert én most először. Vagy nem értem ezzel mit akarsz. De amúgy köszi:)
#6 A szempillaspirál meg a szemceruza nem nagy művészet, de örülök ha tetszik. Amúgy amin anyuval vagyok, tényleg kék, de fogalmam sincs miért. Nekem van olyan képem ahol barna, ahol zöld, ahol kék.. Alapból meg ilyen világoszöldesbarnás.
Ja és most leszek 15 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!