Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan, hogy egy 40-es éveiben járó férfinak évek óta tetszik egy 20 évvel fiatalabb lány, de a korkülönbség miatt nem adja a tudtára sosem?
miért ne fordulhatna elő?:D
elég sok fura story előfordult már a világban, ebben szerintem semmi különös nincs :D
nekem is tetszik 1-2 tanárom a fősulin, mégse adom tudtukra :D szóval ez fordítva is megeshet..
Igen létezhet...39 évesen szerettem bele egy 18 éves hölgybe...Semmi , de semmi közös nem volt bennünk.De a kedvessége az irányomba beindított bennem valamit , aminek az ember már nem tud parancsolni.Ha egymás közelében voltunk szinte szikrázott a levegő köztünk.Sokszor azon a határon voltunk , hogy csak az utolsó lépést kellett volna megtenni , de nem tettem meg. Nem tehettem...Mert mit gondolnak majd rólam , hogy pedofil vagyok ? Bár ez nem az a kategória , de néhány embertől tuti megkaptam volna.Mindenesetre borzalmas időszak volt. Minden percet vele töltöttem volna és mint utólag kiderült ő is.De azt mondtam magamnak , nekem ezt nem szabad...Majd bele haltam abba , hogy megfeleljek más emberek véleményének...Aztán egy alkalommal mikor végre kettesben maradhattunk a szemembe nézett és megkérdezte : "Miért nem csókolsz már meg ?" Egyrészt örültem hogy ő kezdeményezte.Mert így mégsem volt annyira az az érzésem , hogy én egy perverz disznó lennék , aki egy tini lányt akar elcsábítani.Mindenesetre elmondtam én is hogy mit érzek , de azt is hogy ennek titokban kell maradnia.Csak azért , hogy ne bántsanak mások minket.Nem tervezünk , tart ameddig tart.Tudom hogy el kell engednem majd , de amíg jó együtt mindkettőnknek ,addig találkozgatunk. Titokban.Mert mert a társadalomnak így tetszik...
És még valami : Mielőtt megtörtént velem ez a dolog , nekem is megvolt a véleményem az olyanokról mint a mi kapcsolatunk.De amikor én kerültem ebbe a lehetetlen helyzetbe akaratomon kívül(hisz ezeket a dolgokat nem irányíthatod) , akkor döbbentem rá , hogy a saját magam által felállított normák azok , ami a gyötrődésem okozzák.
Azóta mélyen bennem él ez a bölcselet : "Ne ítélj , hogy ne ítéltess meg.."
Végszóként a kérdésre a tömör válasz : Igen létezhet , hogy szereti , de nem meri elmondani , pontosan a fentebb említett társadalmi elvárásoktól való félelem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!