Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szinglik többsége miért annyira kétségbeesett? Szerintetek aki akarja és tesz érte az megtalálja a nagy ő t?
Nem feltétlenül.
Én még arra is rávettem magam, hogy vékonyra lefogyjak, pedig jól éreztem magam husisan, mindezt azért mert nem találtam/találok párt magamnak. Mondom ha a pasiknak a vékony jön be, hát jó. Lefogyok. A természetem olyan amilyen. Azon nem tudok változtatni, így ha amiatt nem találok senkit, hát örökre egyedül leszek.
Szóval hiába az "akarat", nem megy minden zökkenő mentesen.
23L
Azt szokták mondani, hogy aki keres az talál. De mindenkivel előfordult már, hogy amikor egy bizonyos dolgot keresett akkor nem találta, viszont amikor valami egyebet keresett, akkor találta meg. "Jajj ezt de régen kerestem már".
Ezért nem kell keresni a nagy "Ő"-t, akkor talán meglesz. :)
Ha azt keresem, hogy egy egyedülálló miért lehet kétségben, első körben az jut eszembe, hogy társadalmi, politikai és média általi Nyomás van mindenkin. A kétségbeesésnek több formája is van. Van, aki nem tudja felfogni, hogy ezeket valóban ő akarja-e, vagy más és csak a megfelelés miatt esik kétségbe. Van, aki nem tud jól kommunikálni, nem tudja magát kifejezni. Van, akinek túl nagyok, és irracionálisak az elvárásai, ezeknek a nagy Ő nem létezik. Csak, hogy egy graffitit idézzek: "A tökéletes nagy Ő nem dohányzik, nem iszik, nem sír, nem bukik meg semmiben és nem létezik." Van, aki azt hiszi, hogy mindent megtett és mégsem kapja meg amit akar, közben pedig ő is tudja, hogy túl keveset próbálkozott. Lehet van olyan is, aki nagyon sokat próbálkozik, jól tudja magát kifejezni, nincsenek elérhetetlen vágyai és mégsem jön össze neki, de kizártnak tartom, hogy a szinglik többségénél ez van.
Ismerek egyedülállókat, akik nagyon meg vannak elégedve a helyzetükkel. Nem akarnak együtt élni senkivel. Nem akarnak családot. Van, amelyiknek havi egy könnyű kapcsolata van. Van, akinek minden héten a péntek. Van, aki egyszerre több szeretőt (ún. "dugi-dugót") tart.
Én nem vettem észre, hogy az egyedülállók többsége kétségbeesett lenne.
Honnan jött ez a megállapítás? Ismersz olyan egyedülálló embereket, akik kétségbeesettnek tűnnek?
Én szingli vagyok mióta megszülettem és nem vagyok kétségbeesett, nem keresem a nagy ő-t mert szerintem ennek az életformának a szex hiányt leszámítva csak előnye van.
És aki a nagy ö-t keresi az az egyedül álló.
A szingli az aki nem keres senkit mert neki így jó.
Jó lenne ha értenétek a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!