Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szinglik többsége miért annyira kétségbeesett? Szerintetek aki akarja és tesz érte az megtalálja a nagy ő t?
ha vki olyan ronda, csúnya és rút mint én...soha nem találja meg az igazit.
sőt még csajt se akivel elveszthetné....
haaajjj má.
miért ne találná meg?
keresni kell de nem rágörcsölni
keresem a nagy Ő-t, asszem meg is találtam
shift+ő, a billentyűzet hibátlan ;)
miért kétségbeesett? mert pl úgy vannak mint én. Akármerre nézek azt látom, hogy mindenki megtalálta már a párját. hiába próbálkozom akár neten, akár személyesen, valahogy senki nem kíváncsi rám igazán, nem jön össze komolym, őszinte kapcsolat, az idő pedig csak múlik a fejem felett, és ez az ami kétségbeejtő, plusz az a tény, hogy senki nem szeret éppen nagyon rossz érzést kelt bennem, bennünk.
Megtalálja-e a nagy őt az, aki tesz érte? Hát Nem. Én régóta keresek egy olyan nőt akivel végre megállapodhatnék, leélhetném vele az életem, és nem akar összejönni mégsem. Pedig nem vagyok bunkó, sőt ronda sem, nem lopom a napot, dolgozom, őszinte, odaadó, megértő, kedveskedő vagyok, mégsem értékeli igazán senki.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!