Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem segít senki rajtam? Már nagyon régóta egy lány lábszagát szeretném érezni és a lábait a kezemben tartani.
Figyelt kérdés
Miért tartja mindenki ezt elítélendőnek? Képtelen vagyok az ismerkedésre, képtelen vagyok barátnőt szerezni, ha nem segítetek rajtam, 10 év múlva is itt leszek és ugyanezt kérdezgetem.2013. okt. 5. 20:20
11/16 A kérdező kommentje:
#8 - Nem belőlem fogsz meggazdagodni. Ha így is jó, várom üzeneted.
#9 - A leírásban benne van, hogy képtelen vagyok ismerkedni. El sem jutok odáig, hogy egy pici esélye is legyen egy barátnőnek, így sajnos nem kell azon gondolkodnom, mikor mondom el neki. Nincs hely ahol ismerkedhetnék, meg egyébként is tehetségetelen vagyok benne.
2013. okt. 7. 19:14
12/16 anonim válasza:
Hát ezen én is szoktam töprengeni, ma éjjel is ezen agyaltam,miért büntet a sors,miért kell egyedül lennem,miért nem lehet barátnőm. Amikor középsulis voltam sok lánynál próbálkoztam,jött a hétvége discoban is, de a hétköznapi életben is, sosem semmilyen körülmény között nem tudtam barátnőt szerezni. Most nyáron is tetszett csaj,akartam ismerkedni, de amióta ismerkedni akartam vele azóta nem is láttam,nyár óta,addig naponta találkoztam vele, érdekes. Én is szeretném ugyan azokat,mint te, nagyon nehezen viselem a hiányt sokszor, nem tudok mit tenni, neked sem tudok mit ajánlani sajnos.
14/16 anonim válasza:
Már csak 2 és fél hónap, várjuk majd a posztot..
15/16 anonim válasza:
Én a sajátomat szoktam szagolgatni és összehasonlítom a jó csajok lábszagával! Az original mezítlábas lábszagnál a legjobb ez! Mondanák sokan ilyen értelmi szint mellett meg se próbáljak csajozni, de engem nem is érdekel a való életben való csajozás, inkább a fantázia a jó! ☺️☺️☺️
16/16 anonim válasza:
Én Dua Lipa lábait szagolnám szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!