Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok főzni/kaját készíteni a párotoknak?
Figyelt kérdés
ha igen mindig vagy csak alkalmanként..2013. okt. 5. 19:57
2/9 godside válasza:
bizony bizony, es o is szokott mikor kinek van ideje fozni...
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Készítenék neki bármikor, ha lenne.
5/9 anonim válasza:
Szoktunk mindketten kedveskedni a másiknak fincsi ételekkel :)
6/9 anonim válasza:
hát én nagyon szeretek sütni/főzni. Már-már hobbi szinten is :D amikor ő jön hozzánk, mindig főzök valamit ^^ (holnap például carbonaras tésztát :D) Leginkább olasz, indiai és japán kajákat (japánból leginkább a sushikat) szeretek csinálni. Mármint szeretem ha van benne kihívás, és nem csak egy rántottát kell csinálni :D
20F
8/9 anonim válasza:
Sokszor, már ha van éppen párom. Most nincs kinek.
23l
9/9 anonim válasza:
Mikor volt, akkor csináltam. :) Persze csak amikor nálam volt, mivel távkapcsolat volt így egyébként felesleges lett volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!