Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem viszonylag kevés a spermám, ez normális?
Egy napos megtartóztatás után kb csak 4-et lő,de ha nincs elég sokáig ingerelve azt is elég gyengén.Pár éve 6-7 eket is tudott.
Úgy érzem túl lassan és túl kevés termelődik.Lehet,hogy hormonzavarom van? Közben a hangom elég mély,férfias szőr is nő rajtam,izomzatom is átlagos.
Mi ez? .357-es forgótáras Magnum revolver, hogy 6-ot is lő?
Egyáltalán nem kevés ez a 4 lövés, bár mennyiségre még így sem tudhatjuk ezt pontosan....
Persze, hogy normális tata. Öreg korukra az emberek kevesebb és kevesebb teljesítményre képesek.
...
Egy nap az nem nagy megtartóztatás... én ha nem vagyok kanos időszakban simán kibírok 2-3 napot is agybaj nélkül.
Szóval nem kevés az. És attól is függ meddig húzod el a dolgot.
Próbáld meg egy hétig nem csinálni. Nekem olyankor lő vagy 10-et...:'D Meg olyan erővel, hogy csak lesek..
Nem vagyok még tata,csak 31 vagyok.
A guminőnek mi köze lenne ehez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!