Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sok lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sok lánnyal itt lehetetlen értelmesen beszélni?

Figyelt kérdés
nagyon gyakran veszem itt észre, hogy értelmes érvek helyett szánt szándékkal megsértődnek és úgy csűrik -csavarják a dolgokat, hogy mindenképpen nekik legyen igazuk? Értem én, hogy érzelmi alapú gondolkodás stb..., de egy magát értelmesnek valló ember komolyan ennyire nem képes a normális gondolkodásra és vitára?

2013. okt. 4. 23:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Azért én ezt nem szűkíteném le csak a lányokra. Rengeteg férfival/fiúval volt már itt dolgom, aki észérvekből kifogyva, káromkodással és ostoba személyeskedéssel próbált "érvelni". Szóval ilyenek mind a kettő oldalon vannak. Mondjuk valamilyen szinten még meg is értem itt a nőket, mivel a nekik szóló "vitakérdések" nagy része 10x kerül kiírásra.

Egyébként meg egyszerűen csak hagyd ott őket, amikor látod, hogy a vita már semmilyen irányba nem vezet. Legalább megspórolsz magadnak egy felesleges idegeskedést.

2013. okt. 4. 23:14
 12/26 AeonFLUX ***** válasza:
0%
Hogy mondhatsz ilyet, te GECHI?
2013. okt. 4. 23:15
 13/26 anonim ***** válasza:

miert van az hogy sok ismeretlen srac paraszt bunko modon ir nekem egy privat mailt legtobb esetben azert mert fiunak ertelmeznek a valaszom alapjan ( hat ez mar itt nagyon gaz ) es en korrektbe valaszolok akkor is bunkoznak? sokan!!! utalom az ilyen sza.rhazikat. mar bocsanat.

hozzateszem van itt egy allando levelezo tarsam aki a lelki tarsam lett es srac es o azert tudja ellensulyozni a tobbi bunkot, na. :)

2013. okt. 4. 23:18
 14/26 A kérdező kommentje:

Egy példa:

Srác megkérdezi, hogy miért csak olyan fickó elég a lányoknak, aki mindenben csúcskategóriás, az átlagos miért nem elég? A lányok egy része erre nem a kérdésre válaszol, hanem visszatámad, amely szerint a srácnak kellene-e egy 150 kilós, pattanásos arcú, buta, elhanyagolt... nőszemély.

A srác csupán annyit kifogásolt, hogy miért kell szupermennek lennie. Ezzel szemben a viszontválasz egy totális végletet tartalmaz, ami enyhén szólva sem reális és enyhén szólva is sértő rá nézve, mivel ezzel azt sugallja, hogy ő maga ugyanilyen végletekig ronda és visszataszító férfi változatban.

2013. okt. 4. 23:23
 15/26 A kérdező kommentje:
Cult of Personality, élőben és itt volt személyes negatív élményem is, de amíg ezeknek az aránya kisebb, mint a pozitív reakcióké, addig szerintem nincs baj.
2013. okt. 4. 23:25
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
A problémás fiúkat nem kedvelem.
2013. okt. 4. 23:26
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

Jaj, le lettem pontozva, szegény én :(

Hülye kérdésre csak hülye válasz létezik, üzenem annak, aki ilyen kedves volt.

Na jó akkor kifejtem. Ez csak általánosítás. Mondhatjuk ezt ugyan úgy a fiúkra is (ma pont egy lelkileg tragacs pasi mondott el engem mindennek, csak mert mèg szépnek látom a világot, elég nevetséges volt).

A nőknek amúgy nagyon nagy fegyverarzenálja van, így kompenzáljuk a gyengeségünket. Néha én pasim is mondja, hogy hogy csinálom, hogy a végére ő kérjen bocsánatot, és érezze magát szarul. Bár néha szeretek apró vitát generálni, mert a békülős szex mindent visz :) Üdvözöllek a nők világában, vigyàzz a női fifikára!:D

2013. okt. 4. 23:27
 18/26 anonim ***** válasza:

Akkor kiegészítésként szeretném megemlíteni a névvel nem feltüntetett, de az oldalon létező brilliáns férfiakat, akik egy számukra nem szimpatikus válaszom láttán privátban r-bancoznak meg riherongyoznak le.

Nekik külön szeretnék gratulálni hatalmas intellektusukhoz.

2013. okt. 4. 23:29
 19/26 anonim ***** válasza:
mivel ez egy kérdez-felelek oldal. és nem a chatelésre találták ki, hanem a kérdéseket megválaszolják.
2013. okt. 4. 23:29
 20/26 anonim ***** válasza:

Ebbe és még pár kategóriába nem a legértelmesebbek írogatnak.

Tojd le!

2013. okt. 4. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!