Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet lemérni kép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet lemérni kép alapján kb hány centi?

Figyelt kérdés

kell részleteznem hogy mit?(férfi)

Valami módszer van? (nem tudom megkérdezni stb mert egy sztár)

2013. okt. 4. 22:29
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
nem kezdeném el mondani h igy ugy irigy vagy, mert te tudod hogy kit milyennek látsz, de én arra vagyok kíváncsi, hogy HOGY LEHET LEMÉRNI, azt meg én eldöntöm hogy nagy-e vagy kicsi. Adamé bármekkora is, a számba pont jó lesz (bocsi nem hagyhattam ki :$)
2013. okt. 4. 22:59
 22/29 anonim ***** válasza:
Leírtam miként lehet lemérni.
2013. okt. 4. 22:59
 23/29 anonim ***** válasza:
push up
2013. okt. 4. 23:00
 24/29 A kérdező kommentje:
azt vettem egyszer alapul hogy Ő 186 cm és hogy kb hányszor van meg a 186cm-ben a lemért vonal. hallottam arról, hogy olyan hosszú mint a csuklójától a hüvelykujja végéig, de szerintem ez nem igaz.
2013. okt. 5. 10:09
 25/29 Sir Sarcasm ***** válasza:
60%
Ennire fa.szhiányod van drágám? Amúgy is meleg a csóka, szóval, ha valaki látni fogja, hogy mekkora az nem ember lánya lesz.
2013. okt. 5. 13:00
 26/29 A kérdező kommentje:
Feküdt már le nőkkel is. igazából kielégülni mind2 nem jó neki, de a fiúkba szerelmes. nem biszex, csak kis perverz állat :3 imádom.
2013. okt. 5. 13:06
 27/29 anonim ***** válasza:
Lambartfanizmusban szenvedsz, hosszú távon ez akár halált is okozhat(mint, ahogy egy másik súlyos betegség, az élet is).
2013. okt. 5. 13:10
 28/29 A kérdező kommentje:

"Lambartfanizmusban szenvedsz, hosszú távon ez akár halált is okozhat(mint, ahogy egy másik súlyos betegség, az élet is)."

:D ez k.va jó XD "Lambartfanizmus" nem szenvedek tőle! Boldog vagyok és büszke vagyok a betegségemre :D

2013. okt. 5. 13:17
 29/29 anonim válasza:
b.asz.ottjó h berakod a legszarabb képét és leírod h milyen ronda am ba.ssz.átok meg neki k.u.rvanagy... és elkezdett piláteszezni és izmosodik pervbert*.* és NEM TÖMI...
2013. okt. 21. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!