Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok Miley botrányos fotósorozatáról?
2013. okt. 4. 20:19
11/21 anonim válasza:
Elég közönséges nő, de nem igazán érdekel.
12/21 anonim válasza:
eddig leszartam
..kit is akarok becsapni, még most is leszarom
13/21 anonim válasza:
Igazából csak debilség amit csinál.
Tök átlag nő, átlag tesstel, átlag kinézettel, nekem még kicsit visszataszító is. A hangjával kéne a kenyerét keresnie, mert az van neki. Ez a kis plusz meg hát... Nem botrányos, csak idióta :)
14/21 anonim válasza:
Csak annyit mondok 2 girls 1 cup
Ha azt csinálná az botrányos lenne, ez nagy 0. Ilyen fejet meg nem kellene mutogatni:D
15/21 anonim válasza:
Nem érdekel és szerintem undorító. Egyáltalán nem nőies... Jó fszán kimosták ennek a pcsának is az agyát.
17/21 anonim válasza:
Azt, hogy szívesen lennék Terry Richardson helyében (nem kifejezetten Miley Cyrus miatt).
18/21 anonim válasza:
Azt,hogy lapos a feneke:D,igazából meg azt csinál amit akar,engem nem zavar.Szerintem ezzel csak fel akarja hivni magára a figyelmet.Jah,sikerül is neki :D
19/21 anonim válasza:
Szerintem ő lehet a 27-esek klubjának következő vendége ...
20/21 anonim válasza:
utolsó mondd valamit :D én bírom amúgy a csajt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!