Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pl egy 25éves fiú csókolózik egy nagyon fiatal lánnyal az mennyire botrányos?
tudom hogy az óvodások is szokták utánozni amit a filmekben látnak de én most azokra a tudatos csókokra gondolok amik azért csattannak el merthát tetszenek egymásnak a felek.
ált isk felsőtagozatos korban ugye már csókolózni szoktak a fiúk meg a lányok éshát ha valaki kortársával csinál ilyet az ugye megszokott -deha már egy diplomás kész férfivel?
Embere válogatja. A közfelfogás elítéli ezt a fóbiák miatt, bár valós alapja nincs. Sok ember pedig meg akar felelni a közfelfogásnak és akkor is fújol ha amúgy megérti elfogadja vagy ő is csinálta ilyen korban. Az emberek álszentek!
Ha neked jó és tetszik, senki sem kényszerít akkor semmi gond azzal amit csináltok!
29F
Figyelj, velem is előfordul, hogy részegen lekapom a 14 éves leányokat a buliban. Nyilvánosan amúgy ilyet nem tennék, de nekem bejönnek a tinik és vallom azt, hogy a beleegyezési korhatár felett nem csunyaság ez!
23F
tegnap 22:53
A csókolózás nem számít szerintem megrontásnak! :) Amúgy meg 14 évestől értettük a kérdést. Na persze ha egy 13 éves nagyon formás csaj (van ilyen nem is kevés!) akar csókolózni, nem biztos h ellökném magamtól. Ha már akar akkor inkább velem mint egy nyamvadt kis pöc$rángató fiúkával tegye! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!