Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretem a melleimet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretem a melleimet, mert kicsik. Nem merem megmutatni a barátomnak, elfogadná vagy nem? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
(75C-s melltartót hordok). Félek a barátom előtt levenni a melltartóm, hátha nem tetszene neki.

2013. okt. 4. 17:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én örülnék, ha ekkora mellem lenne. Csak 75B, de a barátomnak így is tetszik szerencsére... :)
2013. okt. 4. 17:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez komolytalan! A C-s kosár nagyobb az átlagnál.
2013. okt. 4. 17:57
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én melltartót se hordok, mert kb fölösleges pénzkidobás lenne , mégis imádom a melleimet :D

Szerintem, ha egy pasi elküld az ágyából, mert nem tetszenek neki a melleid, akkor talán nem ő az, akinek mutogatnod kellene, mert az még csak egy gyerek.

2013. okt. 4. 17:58
 14/20 anonim ***** válasza:
mit tegyél? mit is, mit is...mutasd meg nekünk! :D
2013. okt. 4. 19:34
 15/20 ívy1 válasza:
Biztos hogy C-és ? Mert az már átlag feletti méret.
2013. okt. 4. 19:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
A C kosárméret átlag feletti. Egyébként a kapcsolatokban a mellméret legalább olyan fontos, mint a szempillahossz.
2013. okt. 4. 19:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szeresd őket, mert a barátod is oda lesz értük! (Ha nem, akkor nem is szeretett igazán és nem vesztesz vele semmit, ha szétmentek.)
2013. okt. 4. 22:02
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mint tapasztalt férfi mondom, már egy B kosárméret is igencsak nagy, markomba még épp belefér. Akkor egy c kosár meg nagyon nagy.
2013. okt. 6. 09:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha C kosárra van szükséged, akkor kétlem, hogy kicsik lennének a melleid. Sok lány örülne neki, ha ekkora lenne!
2013. okt. 7. 10:56
 20/20 anonim ***** válasza:
add nekem, majd én szeretgetem őket :D
2013. okt. 7. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!