Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk Rihanna 10/?
Szerintem egy gyönyörű nő. Itt van róla pár kép :
1.smink nélkül -> [link]
2. smink nélkül-> [link]
3.bal oldali ő -> [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
Szerintem egy kifejezetten vonzó hölgy, szép arca van, ha ki van egy kicsit emelve a szeme, akkor egyből oda vonzza a tekintetemet pl.: [link]
De leginkább a Cupido-íve az ami tetszik nekem, főleg ha nagyon ki is hangsúlyozzák.
Haja, igazából majdnem mindegy, h rövid, hosszú, talán még ha kopasz lenne az se zavarna, a mostani fekete haját viszont nem találták el olyan jól. :-/
Teste szerintem a sok edzés, tánc, stb. miatt igen kívánatos, formás ott ahol kell ;-) (a fűt én se tartom túl jónak, de az ő élete, az ő döntése...)
Az előttem szólok véleményét is tiszteletben tartom, de azért az ilyen bunkó válaszokat figyelemre se kell méltatni, a 0-ás válaszokkal együtt.
Rihanna sem hiába szerepel top listákon (pl. fhm...) szóval nálam a minimum is 5 csillag lenne.
A legfontosabb, pedig csak a akkor ítélkezzetek, ha már láttátok is őt élőben... (küldeném a ezt a számot nektek: Rihanna - Half Of Me )
Mivel volt szerencsém találkozni is a hölggyel, ezért nyugodtan kijelenthetem, h a valóságban is elragadó, kedves személy.
Ergo nálam egy sima 10/10.
"minden csicsak akinek autogrammot adott ide fog büfizni?"
Lehet, viszont látom a bunkók is képviseltetik magukat az érkezéseddel.
Mi a problémád úgy őszintén, mikor csak a saját személyes véleményemet írtam le és amit tapasztaltam, ez most igazán rohadtul mellékes, h mit kaptam és mit nem.
Én kifejezetten imádom maga Rihannát és a dalait is. Csak kérlek nézzd meg máskor jobban a képet , hogy bizti smink nélküli - e. Pl. : [link]
amúgy 100000000 /10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!