Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Jófej vagy nőies lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Jófej vagy nőies lány? Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

1.jófej, humoros, kreatív lány aki ízléses és jól néz ki.tudsz vele baromkodni, és filozofálni

2.nőies lány, aki a nőcis dolgok iránt érdeklődik,visszahúzódó,naív,átlagos

Tegyük fel, hogy NINCS ARANYKÖZÉPÚT! Melyiket választanátok?

2013. okt. 3. 19:26
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Miért zárja ki a kettő egymást?
2013. okt. 3. 20:06
 22/27 A kérdező kommentje:
valójában abszolút nem zárja ki a kettő egymást, de most ez az én verzióm és kíváncsi vagyok.
2013. okt. 3. 20:25
 23/27 anonim ***** válasza:
Inkább az 1., de lehet egyszerre az 1. és 2. is egyben, miért ne lehetne? Viszont kép alapján jobban tudnék dönteni...
2013. okt. 6. 21:11
 24/27 anonim ***** válasza:

most az hogy ízléses és jól néz ki az miért van ellentétben a nőiessel? sztem a nőies lányok néznek ki jól. vagy az arcodra, alakodra értetted?

a kreativitás és a humorérzék, fogékonyság a komolyabb témák iránt hosszútávon fontos nekem (talán őt választanám - nemtom) de nemtom mi az ízlés, de sztem ha egy nőnek van ízlése és igényes valamennyire akkor nőies: nőies holmikat hord és (általában) nőként viselkedik. az persze jó, ha tud baromkodni, de tudjon nő is lenni. hogy milyen arányban igényli ezt egy fiú, az eltérő, de hogy kell egy kis nőiesség legyen a lányban, az biztos h mindenkinek fontos.

mint ahogy amúgy a nők is elvárják h férfias legyen egy férfi.

2013. okt. 6. 21:32
 25/27 anonim ***** válasza:
1.
2013. okt. 6. 21:36
 26/27 anonim ***** válasza:
az elsö! 24 F
2013. okt. 7. 08:50
 27/27 anonim ***** válasza:

Az első!

17/F

2013. okt. 19. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!