Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok ha egy lány dohányzik?
Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 18:52
11/21 anonim válasza:
Nekem nem kellene dohányos csaj, bár néha én is rágyújtok. :D
13/21 anonim válasza:
Nem értelmes a kérdésed, mert most válaszolt egy csomó nem dohányzó pasi. A dohányzó pasiknak viszont kellenél, mert két cigis összeillik. Úgyhogy a cigis pasiknál nincs hátrányod. Én nemdohányzó lányként nekem sem kellene dohányos pasi.
19/21 anonim válasza:
Fiúja válogatja. Én mondjuk lánykénz mondom, régen azt hittem, á, kit érdekel, ha dohányzik, de most rájöttem, hogy igenis nagyon zavar. Szüleim dohányoznak, nem is nagyon sokat, de van, amikor rosszul vagyok a dohányszagú szájuktól, és azt elképzelni sem tudom, hogy egy dohányízű-szagú szájat csókoljak. De nyilván van olyan nemdohányzó, akit ez nem zavar, dohányosoknál meg tuti nem kizáró ok.
20/21 anonim válasza:
Most nyilván azt írja mindenki, hogy nem, de valójában tök leszarják. Nem kell álszenteskedni, fiúk, sok pasi szájából hallottam már ezt, és mégis volt olyan lány, aki megtudta őket törni, bármilyen elfogultak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!