Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lábak szerelmese vagyok, de nincs partnerem hozzá. Valaki segítene rajam, lányok? Ne ítéljetek el ezért.
Figyelt kérdés
2013. okt. 2. 20:00
11/17 A kérdező kommentje:
Merjek álmodni a szexről?... Hát persze hogy művelném a további dolgokat is, ki nem hagynám ha ott az alkalom. :)
#10 - Az utolsó mondatoddal teljesen egyetértek, ugyanígy érzek én is, de csak ha amúgy szimpatikus a láb tulajdonosa. :)
2013. okt. 3. 14:01
12/17 anonim válasza:
nem értem mitől féltek? szerintem erre többen vevők lennének, mint mondjuk az análra.
először én is csodálkoztam, mikor mondta az egyik srác, hogy ezt szeretné csinálni. de aztán semmi extra nem volt benne. és élvezhető is amikor a tappancsomat, ujjakat nyalogatják. :d
13/17 anonim válasza:
Nem küldenél egy kéet a lábadról? :D
Vagy esetleg nem Hajdú-Biharban laksz? :D
14/17 A kérdező kommentje:
#12 - Most van barátod? Vagy ettől függetlenül nem esne jól egy ilyen kényeztetés? Én szívesen törődnék egy kicsit a lábaiddal. :)
2013. okt. 3. 19:35
16/17 A kérdező kommentje:
Hát úgy néz ki a problémám ezzel a kérdéssel is megoldatlan, akarom mondani a vágyam kielégítetlen maradt.
2013. okt. 5. 01:36
17/17 anonim válasza:
Én is így vagyok imádom a lábakat, de nem merem egy lánynak se elmondani és már nagyon kíváncsi vagyok talán aki Miskolcon lakik az segíthetne nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!