Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogadásból volt velem a szeretőm, a családom pedig látni sem akar, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Nyugodtan elmondhattok mindennek, megérdemlem, nagyon elrontottam. Akkora problémák nem voltak a házasságomban, hogy ez történjen. Két hétig találkozgattam ezzel a fiúval, mire elmondta, hogy fogadott a barátaival, hogy el tud csábítani egy érett, házas nőt és még zsarolni is próbált, de inkább én mondtam el a férjemnek. Ő kidobott otthonról és másfél hónapja nem sikerült vele beszélnem, mert kinyomja a telefont, rámcsukja az ajtót, levegőnek néz. A lányom is hamar túllépett rajtam és most az egyik barátnőjével a barátnő elvált anyját akarják összeboronálni a férjemmel. Rendbe lehet ezt hozni bárhogyan is?2013. okt. 2. 16:44
11/15 acelsziv válasza:
valahogy nem tudlak sajnálni.
12/15 Pendulum92 válasza:
Én egyszerre sajnállak is, meg nem is.
Szar érzés lehet, de ekkora bakihoz kellett akarat(te csináltad, nem "megtörtént") is, nem egy "buliban részegen" dolog volt.
13/15 Pendulum92 válasza:
Persze az sem jobb, de itt arra sem lehet fogni.
Ezt elkúrtad.
14/15 Weilheim válasza:
Hát te alaposan lyukra futottál. Úgy vágták rád az ajtót, hogy csak úgy zörög. ÉS most mi lesz?
15/15 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. A régi életem megsemmisült, újat nincs erőm kezdeni, így csak vegetálok.
2014. jan. 21. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!