Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek volna szívük ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek volna szívük ahhoz, hogy egy alfa hímtől szülnek gyereket és utána egy jófiúval neveltetik fel?

Figyelt kérdés

alfa hím = egészséges testű, mindenkin átgázoló férfi

jó fiú = tisztelettudó, udvarias, szeretetteljes, szerény

2013. okt. 2. 14:05
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Hát 14:50, akkor baromi rossz emberismerő vagy... :D

[link]

2013. okt. 2. 14:53
 32/44 anonim ***** válasza:
így van, én például egy belsőleg tökéletes alfa hím vagyok, akinek olyan szenvedés az élet :DD
2013. okt. 2. 14:53
 33/44 anonim ***** válasza:
Én biztos nem lennék rá képes.
2013. okt. 2. 15:58
 34/44 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy ilyen jellemű emberek is vannak a világon (fiúk és lányok között egyaránt)! Én olyannak eleve nem is csapnám a szelet, akinek már van gyereke.
2013. okt. 2. 16:24
 35/44 anonim ***** válasza:
szerintem ez az egész alfahímzés :) baromság egyébként. Nem állatok vagyunk (remélem, bár lehet, hogy csak naiv vagyok megint). Az állatvilágban ez azt jelenti, hogy egy adott csoport vezére, akit a többiek követnek az az alfahím (ez felelősséggel jár, ez a felelősség tudat, ösztön inkább (az állatoknál) különbözteti csak meg a többitől). Hogy lehetne valaki általánosságban tehát az az emberek között az? Az ember összetettebb agyú, változó ki mennyire felelősségteljes. És bonyolultabb rendszerek vannak. Ha rosszul tudom, akkor egy darab konkrét emberről van szó a kérdésben, aki mindenki felett áll? Isten fiúáról talán? Jézusról? :DDDD Vagy Shaquille O'Neal-ról? Obamáról? én tényleg can't understand ezt.
2013. okt. 2. 16:49
 36/44 anonim ***** válasza:
64%
16:49, én is ezt mondom. Egy ember lehet valamiben jobb mint a többi, másban meg kevésbé jobb. A nők besorolása jóval egyszerűbb, náluk az alfahím fogalma a kőgazdag, sportkocsis tirpák bunkóállat, mert a nők mást nem tekintenek értéknek...
2013. okt. 2. 17:33
 37/44 anonim ***** válasza:
65%

53% akkor nekem az alfahím egy normális férfi, aki tiszteli a nőket és nem általánosítja le az összes nőt a te megjegyzéseidhez hasonló jelzőkkel - megalapozatlanul, ugyanis lehetetlen, hogy az összes nőt ismered.

(Egyébként engem próbáltak felszedni motorral :'D nem kicsit gáz volt a srác.)

Jelenleg randizok is egy !számomra! alfahímmel, nincs sportkocsija, de még jogsija sincs(míg nekem van) :O:) és még gazdagnak se mondható. Mégcsak nem is a társaság közepe, nem népszerű, de megtud normálisan, határozottan szólalni. Nagyon régóta keresek ilyen férfit :))

Szóval légyszi ne mondj olyat, hogy a nőknek az az érték...! max az idióta pénzéhes csitriknek. De ha te őket tekinted nőknek akkor nem hiszem, hogy a nőkkel lenne gond, akiket annyira szidsz.

2013. okt. 2. 17:54
 38/44 anonim ***** válasza:
37 Ment a zöldkéz neked:D
2013. okt. 2. 18:17
 39/44 anonim ***** válasza:

"nekem az alfahím egy normális férfi, aki tiszteli a nőket és nem általánosítja le az összes nőt a te megjegyzéseidhez hasonló jelzőkkel"

Ha 10 nőből 8 ilyen, akkor vastagon van alapja az általánosításnak. Ha 10 fogorvosból 8 azt mondja neked hogy rossz a bal ötös fogad, akkor húzasd ki...

2013. okt. 2. 18:19
 40/44 anonim ***** válasza:

38 köszi :))

39 ez elég béna példa volt, de legyen. ha 8 fogorvos nekem azt mondja, hogy ki kell húzni a fogamat, keresném a 2-t, aki azt mondja, hogy még meg lehet menteni és nem mondom az összes fogorvosra, hogy mind szemét, hanem csak azt hogy a 8 fogorvos máshogy látta a megoldást ^^

tudod, velem is volt hogy szemét volt pasi, a barátnőimmel meg egyenesen r-hadékok, de mégse általánosítom le az egész férfinemet!

tudod, az a baj, hogy ti az összes nőt szemétnek vélitek és véletlenül sem írjátok oda, hogy "de azért kivétel van biztos"

2013. okt. 2. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!