Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek volna szívük ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek volna szívük ahhoz, hogy egy alfa hímtől szülnek gyereket és utána egy jófiúval neveltetik fel?

Figyelt kérdés

alfa hím = egészséges testű, mindenkin átgázoló férfi

jó fiú = tisztelettudó, udvarias, szeretetteljes, szerény

2013. okt. 2. 14:05
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
50%

10 Ugyan, ez amit te irsz, ostobaság a köbön. Mert egy gyerek tenger lemondással és tenger küzdéssel nevelődik fel.

Egy gén miatt senki nem veszi a nyakába ezt a terhet.

Szerintem az ostoba közhelyekkel felesleges puffogni, mert még ha okosnak is akarsz látszani, még ostobábbnak fogsz tünni, a puffogás után.

Aztán vannaok olyan férfiak is, akiknek annyira kell egy nő, hogy tudják, hogy msától vár gyereket, mégis szeretmék vele leélni az éetüket.

Tudod ilyen is van, ezért nem jó z üres frázisokat potyogtatni:D

Hester Pride és az A billog ideje lejárt.

2013. okt. 2. 14:16
 12/44 anonim ***** válasza:
35%

"Egy gén miatt senki nem veszi a nyakába ezt a terhet. "

Így kimondva nyilván nem. Viszont hétköznapi nyelven azt jelenti, hogy a gyereke mindenáron szép legyen. Azt ugye nem tagadod, hogy ez egy kimondatlan törekvés a megesett anyukák részéről. De persze lehet letagadni, relativizálni a jelenséget, a személyeskedéssel te ezt csinálod, kedves 60%

2013. okt. 2. 14:20
 13/44 anonim ***** válasza:
43%

A nő nem a géneken agyal. Keres egy stabil partnert és félrelép a megtarthatatlan férfival.

Ez is egy az evolúciós stratégiáik között, emiatt 10 gyerekből 1-3 más apától van mint aki hiszi.

2013. okt. 2. 14:20
 14/44 anonim ***** válasza:
0%

12 Szerintem téged nagyon-nagyon megbánthatott valaki, vagy egy riválisodat gyűlölheted annyira, hogy ennyire félremész a gondolkodással.

Akkor mit mondanál ha az alfahim kérte volna a nőt, hogy legyen gyerek? és szeretne az adott nőtől gyereket?nem egyszer és nem kétszer:D

Csak nem azonnal kapta meg, és mire megkapta, a jellemében a pasi bizony "kissé" változott.Lényegtelen, hogy kinek a befolyására:D

Akkor mit mondanál?:D

2013. okt. 2. 14:23
 15/44 anonim ***** válasza:
48%

Igazán "életszerű" hogy egy alfahím kérve kéri a félig elhízott, tartós kapcsolatra alkalmatlan nőt, hogy szüljön neki gyereket. Értem, hogy vissza akartál vágni, de egy ilyen szinten példával nem jártál sikerrel.

Ha már alfahím, akkor ő megteheti, és meg is teszi, hogy tartós kapcsolaton, urambocsá' házasságon belül vállal gyereket, sőt nem is egyet, hanem egy komplett családot. Ezzel szemben a gyorsan ketyegő biológiai órájú szinglik megelégszenek azzal, hogy a férfi a megtermékenyítés erejéig vesz részt a gyerekvállalásban. Aztán lehet sírni, hogy nincs egy normális pasi sem.

2013. okt. 2. 14:29
 16/44 anonim ***** válasza:

Ha olyan szar génjeim lennének, én örülnék, ha a gyereknek, akit nevelek, jó génjei lennének.. :'D

Vagy már megint farok vagyok?

2013. okt. 2. 14:31
 17/44 anonim ***** válasza:
Nagyon is jó fej vagy, pont rád van szüksége az anyukáknak.
2013. okt. 2. 14:32
 18/44 anonim ***** válasza:
Alfahím esetében, ezt nem a nő fogja eldönteni, elhiheted. Ő max elszenvedi a helyzetet. (Ezért alfahím és nem pedig bétahím :DDD)
2013. okt. 2. 14:33
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

túlkombináljátok:

ugyanarról van szó ilyenkor mint a többi millió kérdésnél,hiába van máshogy feltéve a kérdés

a lány elájul a jóképű rosszfiútól-odaadja magát neki-a rosszfiú pedig mivel rosszfiú lelép- a nő belátja hogy szüksége van jófiúra is ezért elkezd szóbaállni a rendes felelősségteljes pasikkal is.....ilyen egyszerű hétköznapi jelenség ez

gének ?!?ugyanmár: nem minden gyerek hasonlít az apjára hanem inkább az anyjára nagyapjára stb....mintahogy nem minden lánynak van nagy melle attól hogy az anyja hűdebögyös volt

2013. okt. 2. 14:33
 20/44 anonim ***** válasza:
0%

*Igazán "életszerű" hogy egy alfahím kérve kéri a félig elhízott, tartós kapcsolatra alkalmatlan nőt, hogy szüljön neki gyereket.

Magadról beszélsz? Bizonyára:DD

Tudod vannak levélkék, melyek saját kéztől származnak, és melyeken az idő vasfoga sem fogott, és bizonyitják a nő igazát:D

Aztán azt sem tudtam, hogy egy 170 magas 53kg-os nőt félig elhízottnak kell nevezni a fogantatás pillanatában:DD Meg azt sem tudtam, hogy ha egy alfahimet nem érdekel egy adott nő, akkor szakítás utábn 4 évig miért járkált utána, és miért hivogatta még:D

Puszi:D

2013. okt. 2. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!