Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajánlana valaki nagy méretű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajánlana valaki nagy méretű óvszert, ami nem olyan vastag, hogy semmit nem lehet érezni benne?

Figyelt kérdés
Szóval az alapvető probléma nem a hosszal lenne, mert az 18 cm, erre pedig ugye simán jó bármilyen óvszer. Viszont vastagságban az átlag méret (54mm) esélytelenül se jön föl. Találtam MySize óvszert ami 60as, ez éppen felhúzható, 64es az igazán kényelmes, viszont ezek elég vastagok, és alig lehet bennük érezni valamit. A méretem egyébként mérőszalaggal körbetekerve a legvastagabb ponton 15 cm ha ez számít valamit a megoldásban. :) Szóval ha van bárkinek ötlete akkor mondjatok légyszi jó márkákat. Köszönöm szépen!

2013. okt. 1. 19:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ezért tettem fel a kérdést, hogy van-e olyan aki tud ajánlani valamit. :) Mert egyszerű boltokban a választék csak az átlagméretből van, így nehéz próbálgatni. Szóval hátha tud valaki ötletet adni.
2013. okt. 4. 22:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem a Rako a kedvencem, bár nem vagyok nagyon óvszer párti
2013. okt. 6. 19:11
 13/13 A kérdező kommentje:
Értékelem a kommentet, de nem random óvszer márkákra vagyok kíváncsi, azt én is milliót találok neten. Kérlek olvasd el a kérdést hogy miről szól a probléma... Ez a Rako 52 mm átmérős, ami még a durexnél is keskenyebb, pedig az se jön rám...
2013. okt. 6. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!