Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlana valaki nagy méretű óvszert, ami nem olyan vastag, hogy semmit nem lehet érezni benne?
Szerintem itt valami nem stimmel. Nekem pontosan 5 cm széles a péniszem, kerülete ebből adódóan 15,7 cm. És annyi is az, ha körbemérem. Na most nekem még sosem volt gondom a normál 54-es gumik felhúzásánál. Szerintem ha nálam működik, másnál is kellene, ha csak nem rücskös a farka, mint egy kukoricának :)
Egyébként nekem is 18 körüli a hossza.
Lehet hogy akkor neked gombaszerűen duzzadt makkod van, arra valóban nehezebben megy fel.
Az erőlködés meg tényleg nem tesz jót szex előtt, lohasztó hatása van :(
Milyen márkát használsz különben?
Köszi a linket, nekem is tanulságos.
Kicsit az enyém is húz abba az irányba, mert a standardtól szélesebb az enyém is, de azért nem annyira extrém.
Hát akkor ez van, genetika és kész.
Jó gumit kell találni rá, ebben a rohadt nagy termékválasztékos világban szerintem biztosan találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!