Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vallják be a lányok, hogy szeretnek szopni?
Figyelt kérdés
Mert én pl imádok2013. okt. 1. 01:02
11/18 anonim válasza:
Úristen, de szánalmas vagy, kedvesem! Nem hiszem el, hogy másodszorra kell fájósra röhögnöm magam, ahogy ráizgulsz egy fake csajra, akinek egyébként termetes fütykös van a lába között, és neki is nyomod a nyalis dumákat! ;)
12/18 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy te ritkán olvasod a gyk kérdéseket. Már sok olyan kérdés volt, ami az orális szexxel kapcsolatos, de eddig egy- két lány írta, hogy utálja vagy undorodik tőle, de azt többen írták, hogy imádják.
13/18 A kérdező kommentje:
És az a méretes fütykös csak a tiéd Rose:):P
2013. okt. 1. 01:48
15/18 anonim válasza:
Talán mert az ilyesmi nem hétköznapi, utcán megbeszélendő téma. Ne haragudj, de te is mindenkinek elmondod, hogy mit imádsz csinálni az ágyban?
16/18 anonim válasza:
Nem az a fontos, hogy a lányok bevallják, hanem az, hogy csinálják.
17/18 anonim válasza:
Van aki szeret van aki megcsinalja mert szereti a parjat es van aki a vilagert sem. szerintem akit konkretan megkerdeznek h szeret e szopni az nem fog hazudni. En pl imadok, es ha kerdezik nem titkolom. Minek?
18/18 anonim válasza:
Én speciel nem szeretem, de mivel a páromat szeretem és az neki jó néha csinálom neki.
18N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!