Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ír annyi sok kis tizenév...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ír annyi sok kis tizenéves pisis akik még 18 sincsenek a szexualitás témába?

Figyelt kérdés
Mert valszeg olyan fos szülei vannak?Hahóó hééééé magyar szülők hol vagytok?
2009. nov. 7. 22:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

jaaaj ne legyél már ilyen inkább kérdezzenek minthogy nem kérdeznek utána meg mehetnek abortuszra....

amugy meg ne hidd hogy ez régen máshogy volt öreganyám is megmondta..."az én időmben is mozogtak a szénakazlak"

2009. nov. 7. 23:24
 12/17 anonim ***** válasza:
7%
Maradjatok már csendbe, b*ssza meg.. :\
2009. nov. 7. 23:27
 13/17 anonim ***** válasza:
35%
azé bocs de inkább kérdezzenek mint h mindegyiknek gyereke legyen...bár nem értem minek kell nekik még szexelni de az részletkérdés...
2009. nov. 8. 00:03
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

Kedves intelligens kérdező, kérlek szépen azért, mert egy ép, egészséges embernek ebben a korban jórészt ezen jár az esze. És egy átlagos egészséges tizenéves pont abban a korban van, amikor nem mer mindent a szülőktől megkérdezni.

Te meg inkább tanulj meg helyesen írni! Mind helyesírásilag (valszeg->valószínűleg, írásjel után meg szóköz dukál), mind stílusilag.

2009. nov. 8. 08:55
 15/17 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok,14 évesen vesztettem el.. mostani barátom 18 éves 8 hónapja vagyunk együtt..a szüleim normálisan foglalkoznak velem,rendesen tanulok stb..és sztem egy 14 év fölötti már nem igazán mondható az elmondásod szerint "pisisnek"..erről ennyit:) meg ha egy szülő azzal izélja a gyerekét,hogy kislányom 18 év alatt nem szabad,meg ez tilos,tiltott dolog..hidd el,hogy akkor is szexelni fog,max nem köti a szülei orrára:)
2009. nov. 8. 11:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem kor, mintsem érettség függő az, hogy mennyi idősen érzik azt, hogy eljött az ideje, mindenkinek más. Van aki 18 évesen is éretlen lenne hozzá, de van aki már 14 évesen úgy érzi készen áll. Személy szerint 14 évesen vesztettem el a szüzességem, és 6 évig együtt is jártam az illetővel, anélkül, hogy "félrekeféltem" volna.

Nem anyukám nyomta kezembe a gumit, hogy szexeljek, a szülőt nem lehet elítélni gyermeke tetteiért, önálló döntéseket hozunk, de megkaptam a megfelelő felvilágosítást, és soha nem kellett 72 órás tablettáért nyúlnom...(naptár+gumi+megszakítás)

2009. nov. 8. 14:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Én rövid leszek: Kamaszkorral járó kiváncsiság :D mindent ki akar próbálni ^^
2009. dec. 9. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!