Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír annyi sok kis tizenéves pisis akik még 18 sincsenek a szexualitás témába?
jaaaj ne legyél már ilyen inkább kérdezzenek minthogy nem kérdeznek utána meg mehetnek abortuszra....
amugy meg ne hidd hogy ez régen máshogy volt öreganyám is megmondta..."az én időmben is mozogtak a szénakazlak"
Kedves intelligens kérdező, kérlek szépen azért, mert egy ép, egészséges embernek ebben a korban jórészt ezen jár az esze. És egy átlagos egészséges tizenéves pont abban a korban van, amikor nem mer mindent a szülőktől megkérdezni.
Te meg inkább tanulj meg helyesen írni! Mind helyesírásilag (valszeg->valószínűleg, írásjel után meg szóköz dukál), mind stílusilag.
Nem kor, mintsem érettség függő az, hogy mennyi idősen érzik azt, hogy eljött az ideje, mindenkinek más. Van aki 18 évesen is éretlen lenne hozzá, de van aki már 14 évesen úgy érzi készen áll. Személy szerint 14 évesen vesztettem el a szüzességem, és 6 évig együtt is jártam az illetővel, anélkül, hogy "félrekeféltem" volna.
Nem anyukám nyomta kezembe a gumit, hogy szexeljek, a szülőt nem lehet elítélni gyermeke tetteiért, önálló döntéseket hozunk, de megkaptam a megfelelő felvilágosítást, és soha nem kellett 72 órás tablettáért nyúlnom...(naptár+gumi+megszakítás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!