Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ír annyi sok kis tizenéves pisis akik még 18 sincsenek a szexualitás témába?
Miert te mennyi vagy? Ja, mar 19 eves:)))
Mert ilyen vilagot elunk. Ennyi. Ha tetszik, ha nem, ez van. Fiatalok festik magukat, oltozkodnek, szexelnek. Es egymast huzzak maguk utan a fiatalok. Ha nem vagy trendi, kilogsz a sorbol.
De gondolom, te sem vagy egy oregasszony meg, ugye?
18 év alatti vok és már írtam abba a témába, úgyh úgy gondolom, érint ez a kérdés :P
Én azért írtam oda, mert már voltam csajjal párszor és sztem tudok hasznos tanácsokat adni azoknak, akik még nem :P Azért sztem az emberek nagy része hamarabb elveszti a szüzességét mint 18 év.
Kérdezni egyszer kérdezem, mert nem értettem valamit, remélem, remélem az azért meg van engedve h ne tudhassak mindent :P
Am meg nagy f@szfej vagy h ennyi alapján lefosozod a szüleimet, nem is ismered őket. Élőben ezért megcsapkodnálak, ha fiú vagy :P
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!