Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak felsőbbrendűségi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak felsőbbrendűségi tudatuk van?

Figyelt kérdés
Ma egy pillanatra rá "mertem" nézni egy dekoratívabb külsejű lányra az utcán, azt erre rám ordított a túloldalról, hogy idézem: "mit bámulsz?!" Halál komoly, hogy manapság egy lányra már ránézni is bűn, hol tartunk?! Elég rendesen kiakadtam... Amúgy többször is tapasztaltam hasonló incidenseket különböző lányokkal!

2013. szept. 30. 17:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

"Ezek aljadékok.Le kell köpni őket és tovább állni" -.-" GRT! Te meg egy sutyo paraszt vagy! ^^ Az ilyen embere csak ennyit tudok mondani! ;)

Hm.. felsőbbrendűségi tudatunk van? Előfordulhat, nem is részletezem miért, főleg ha korombeli vagy! >< (14-16) (de ez hogy rád szólt/beszólt,nem kapcsolódik a felsöprendőséghez, legfeljebb feltűnési mániája volt a csajnak nem tudom vagy „kicsit” zavarta, hogy rögtön kiesik a szemed a helyéről úgy nézed…)

2013. szept. 30. 19:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Vannak, akiknek igen. Ugyanígy vannak a férfiak között is..
2013. okt. 2. 16:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Az olyan lány bizonyára vagy nagyon feldult 'jlen esetben megeshetett' vagy mit tudom én... Nekem jol esik ha bizonyos szinten megbámulnak... de ha mártöbb pasi van és bámulásznak akkor már picitt szarul érzem magam, és jön hogy eltünjek a földröl :D Csak ovatosan bámulásznii :)
2013. okt. 2. 16:09
 14/16 anonim ***** válasza:
ezen most behaltam ,mert elképzeltem a szituációt :D szerintem megjött neki és emellett nagyon idegbeteg....
2013. okt. 18. 16:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Az értelmes emberek nem viselkednek így.

Korlátolt, idióta, beképzelt, pökhendi egyedekkel találkoztál, ennyiről van szó.

Egyébként meg, én lány létemre mosolyogni szoktam, mikor látom, hogy más lányok így reagálnak, holott legyünk őszinték, egy nőnek nagyon jól esik ha észre veszik és vetnek ránk egy-két elismerő pillantást.

Persze más kategória az, amikor kocsányon lógó szemekkel, zavaróan bámul minket valaki, folyamatosan, de írtad Kérdező, hogy nem ez történt.

Kérdésedre válaszolva: csak a magam nevében annyit tudok mondani, hogy nem, nem érzem magam felsőbbrendűnek. Ha megnéznek, jól esik, elismerésnek veszem az érdeklődő pillantásokat, de soha nem teszem szóvá.

22/l

2013. okt. 27. 23:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg valami egoista libával volt dolgod, aki nagyon is tisztában van vele milyen dekoratív és be van sértődve ha megnézik a srácok :D mert hogy őt ne bámulják, meg h minden srác csak a mellét nézi stb :D Lényeg a lényeg, én személy szerint, sose csinálnék ilyet, egyrészt mert tartom magam ennyire intelligensnek, másrészt mert ha egy srác megnéz én inkább elpirulok :) Szóval válaszolva a kérdésedre, van akinek van és van akinek nincs :D személyenként változik :)
2013. nov. 28. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!