Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak felsőbbrendűségi tudatuk van?
"Ezek aljadékok.Le kell köpni őket és tovább állni" -.-" GRT! Te meg egy sutyo paraszt vagy! ^^ Az ilyen embere csak ennyit tudok mondani! ;)
Hm.. felsőbbrendűségi tudatunk van? Előfordulhat, nem is részletezem miért, főleg ha korombeli vagy! >< (14-16) (de ez hogy rád szólt/beszólt,nem kapcsolódik a felsöprendőséghez, legfeljebb feltűnési mániája volt a csajnak nem tudom vagy „kicsit” zavarta, hogy rögtön kiesik a szemed a helyéről úgy nézed…)
Az értelmes emberek nem viselkednek így.
Korlátolt, idióta, beképzelt, pökhendi egyedekkel találkoztál, ennyiről van szó.
Egyébként meg, én lány létemre mosolyogni szoktam, mikor látom, hogy más lányok így reagálnak, holott legyünk őszinték, egy nőnek nagyon jól esik ha észre veszik és vetnek ránk egy-két elismerő pillantást.
Persze más kategória az, amikor kocsányon lógó szemekkel, zavaróan bámul minket valaki, folyamatosan, de írtad Kérdező, hogy nem ez történt.
Kérdésedre válaszolva: csak a magam nevében annyit tudok mondani, hogy nem, nem érzem magam felsőbbrendűnek. Ha megnéznek, jól esik, elismerésnek veszem az érdeklődő pillantásokat, de soha nem teszem szóvá.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!