Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érvek/ellenérvek a melegfelvon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érvek/ellenérvek a melegfelvonulás ellen?

Figyelt kérdés
Ki mit gondol a melegfelvonulásról? Aki támogatja miért? Aki nem az pedig miért ítéli el?

2013. szept. 30. 17:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Ja, és én NAGY MAGYAR vagyok, még ha nem is írok helyesen.
2013. szept. 30. 17:44
 12/23 anonim ***** válasza:
24%
Ellenérv: mégis,hogy szoktak kinézni a felvonulók? Szégyen! Én tőlem sétálgathatnak de ahogy kinéznek....
2013. szept. 30. 17:46
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
mi a fákknak felvonulás? Ne csodálkozzanak rajta h pont akkor és ott rendezik a tojásdobálás országos bajnokságát is.
2013. szept. 30. 17:51
 14/23 anonim ***** válasza:
93%
az nem melegfelvonulás, mert idén pl. 9000en voltak, aminek a fele hetero volt. és nem a szexualitásról szól, hanem az elfogadásról, szolidaritásról szórakozásról. én ezért támogatom.
2013. szept. 30. 22:48
 15/23 anonim ***** válasza:
62%

Érv mellette:

- Új emberekkel ismerkedhetsz meg, nem feltétlenül melegekre gondolok, inkább a nyitott gondolkodású, kitárt szívű nőkre, férfiakra és tudatlan, színes lufikat lóbáló kisgyerekekre

- Ha jó a társaság, akkor nagy buli lehet

- Ahogy az előttem hozzászóló írta, nem csak a melegek vesznek részt ebben, hanem azok is, akik fel akarják hívni a figyelmet arra hogy egy rasszista, szűk látókörű társadalomban élünk és ezen ideje lenne változtatni, hogy a következő generáció boldogabb és szabadabb legyen nálunk

Érvek ellene:

- Ha valaki homofób...

- A heteróknak sincsen felvonulás, akkor a melegeknek miért legyen? Mert kisebbségben vannak? És akkor mi van? Maradjanak is azok, az a világ rendje

- Mi van, ha valaki meglát? Az azt jelenti, hogy lebuktam? Mindenki azt fogja hinni rólam, hogy meleg vagyok? És ha tényleg az vagyok, fel akarom vállalni ország-világ előtt?

2013. okt. 1. 00:15
 16/23 anonim ***** válasza:
60%

Ki az a szerencsétlen aki teszi magát. Ha lesz kapcsolatom ugyanúgy felvállalom magam mint egy heteroszexuális.

Véleményem szerint csak értelmetlen, olaj a melegellenes tűzre. Ellenkezőjét érik sajnos vele el.

Az hogy meleg vagyok az én magánügyem, ennyi erővel lehetne tényleg egyet a heteroszexuálisoknak is szervezni..

19/F

2013. okt. 1. 09:13
 17/23 anonim ***** válasza:
2013. okt. 1. 09:27
 18/23 anonim ***** válasza:
95%
A 10-es válaszoló írására senki se reagált pedig jól megfogalmazta a dolgot. A heterók egész élete egy felvonulás, mindenhol hirdetik a szexualitásukat, szóval ne érveljen senki azzal, hogy nincs heteró felvonulás!
2013. okt. 1. 10:17
 19/23 anonim ***** válasza:
54%

Én heteroszexuális vagyok, de sose dugtam a bokorban... mindig is a négy fal között volt az. Van meleg barátom, úgyhogy tény, hogy a 'parádéra' csak magamutogató díszb..k járnak! Az hogy átöleli az ember a párját stb. megcsinálja nem egy meleg pár is. Be kellene tiltani az ilyen ostobaságokat, hisz a szexuális irányultsága mindenkinek a magánügye eredetileg.

Nem lenne ennyi gyűlölködő parazita ha nem lenne ilyen minősíthetetlen "rendezvény"....

2013. okt. 1. 10:41
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

De akkor tegyünk különbséget, hogy honnan számít magánügynek a szexualitás. Mert amíg egy heteró pár simán nyelvcsatát vívhat a buszon, addig egy meleg párnak még a kezét se szabad megfogniuk egymásnak. Arról nem is beszélve, hogy még csak megse említheti sok esetben a párját a munkahelyén például.

Az a baj, hogy sok heteró már a kézfogásra is úgy tekint melegek esetében, mintha az arcába nyomnák a szexualitásukat. Pedig erről szó sincs.

2013. okt. 1. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!