Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok elmenni. Mért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok elmenni. Mért?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok (nem vagyok kíváncsi az olyan válaszokra hogy túl fiatal vagy meg ilyesmi, értelmes válaszokat szeretnék) és ez a második hogy megujjaztam magam, és nem élveztem el....help!! hogy csináljam?

2013. szept. 30. 16:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem jól MÉRTed fel a szituációt. ha ezentúl pontos hozzátoldasz egy i-t akkor elfogsz tudni menni. ha máshova nem, helyesírás kitüntetésedért.
2013. szept. 30. 16:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Próbáld a csiklód izgatni, az talán összejön, nem nehéz.
2013. szept. 30. 16:39
 3/13 anonim ***** válasza:
Minden bizonnyal azért nem élvezted mert fiatal vagy hozzá.
2013. szept. 30. 16:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Csikloi orgazmust konnyebb elerni. azt ingereld
2013. szept. 30. 16:42
 5/13 anonim ***** válasza:
#5 nem vagy semmi hallod..ez olyan igazi perverz apuka felajánlás volt..
2013. szept. 30. 16:49
 6/13 anonim ***** válasza:
mert nem ismersz engem
2013. szept. 30. 16:50
 7/13 anonim ***** válasza:
#5 Fiú vagyok én :D
2013. szept. 30. 16:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Felcsaptam az értelmező kéziszótárt és az 5-ös válaszoló képét találtam a "szánalmas" szó értelmezésénél.
2013. szept. 30. 16:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Tudod, az egy értelmes ok, hogy azért, mert túl fiatal vagy, és azért is, mert még csak kétszer csináltad. Nem megy az csak úgy hipp-hopp. Gondolom, jó érzés magadat ott simogatni, és nem csak kíváncsiságból csinálod. Próbálkozz különböző mozdulatokkal, lassú, gyorsabb, különböző erősségű, különböző helyeken, simítások, körkörös mozdulatok, ami eszedbe jut. Ingereld a csiklódat is. Csináld mindig azt, ami aktuálisan a legjobb érzést adja. Számos gyakorlás után megtalálhatod, hogy neked mi jön be legjobban, és akkor eljuthatsz az elélvezésig is... de ez akár hónapokba is telhet, ami teljesen normális. És fontos, hogy csak akkor csináld magadnak, amikor tényleg akarod és jól is esik. Erőltetéssel semmit nem érsz el, legalábbis pozitív irányban nem.
2013. szept. 30. 17:00
 10/13 anonim ***** válasza:
kicsi lány nem azért kell csinálni, mert a barátnőid egyfolytában azt hazudják neked, hogy milyen jó amit csináltak ... majd akkor próbálkozz, ha már nem kell tanácsot kérni mástól, mert akkor megértél rá
2013. szept. 30. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!