Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én írjak mindig? Vagy várjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én írjak mindig? Vagy várjam míg ő?

Figyelt kérdés

Van egy srác, már vagy egy hónapja beszélünk msnen. Már szóbajött hogy találkozhatnánk is. Viszont ezalatt az egy hónap alatt, kb. 3-szor ha rámírt.. Közben azt mondja, hogy kedves, szép stb. vagyok.

Kicsit zavar, hogy nem képes rám írni közben meg tetszek neki..

Szerintetek továbbra is írjak én vagy várjam meg míg ő ír?

2009. nov. 7. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem biztos benne, hogy neked is tetszik ő és nem túl rámenős.
2009. nov. 7. 20:55
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Ha igazán tetszenél neki akkor többször is rád irt volna....

Na hogy te irj rá! Ha akar valamit akkor ugy is ir, ha pedig nem akkor ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel :)

2009. nov. 7. 20:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy bátortalan a fiúcska, ha tetszik neked akkor írj rá, kezdeményezz, mert sok pasi van aki nehezen indul és utána mégis maximális dolgokat tud adni egy nőnek minden téren!
2009. nov. 7. 21:00
 4/9 A kérdező kommentje:

tudja, hogy tetszik nekem.

azt is megmondta, hogy tetszek neki.. a haverjainak is beszélt rólam meg minden.

állandóan kéri a képeket rólam.. meg kirakott háttérképnek is úgy egy hete.

azt mondja, hogy szeret velem beszélni.. de mégsem ír rám sosem..

ma is fentvolt.. de nem írtam rá :D és ő sem rám.. de mindegy. nekem is van büszkeségem úgyhogy megvárom amíg ő fog.. ha meg nem akkor ennyi. van rajta kívül más fiú is :)

2009. nov. 7. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:
ez akkora hülyeség. én fiú vagyok és én is azt utáltam, hogy mindig én írtam rá. csak nálunk én sűrűn ráírtam ő rám soha. és mikor később mondtam, hogy ő se ír rám soha, de barátnője se rá, azt mondta ez tök más ami velem van... Sztem ő is arra vár hogy ráírj. egyszer próbáld meg. ennyin ne múljon hogy összejöttök e 15/f
2009. nov. 7. 22:22
 6/9 A kérdező kommentje:

értem.

de én mindig ráírok.. ő meg egy hónap alatt rámírt háromszor úgy hogy naponta beszéltünk..

várok még egy kicsit, hogy rámírjon.

2009. nov. 7. 22:40
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem ne várj... legalább tudtára adod hogy szereted
2009. nov. 8. 00:02
 8/9 anonim válasza:
úúú.nekemis teccik egy fiú mondjuk én már találkoztam vele élőben csak akkor még nemtudtam hogy teccik.:)Szóval aztán azóta mindig ráírok.múltkor eszébe jutott rámírni de hiddel mér megszokta hogy mindig írsz neki nincs ezzel gond nállunk is nagyjából ígyvan.Természetesen sokkal jobblenne ha találkoznátok én pl. MSN-en nyomom neki a hülyeségem de meglátom élőbe és úgy dobog a szivem h elő 10 percbe három szót ha kitudok nyögni szóval hajráá.:D
2009. nov. 8. 01:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Háhá hihetetlen Én fiú vagyok és pontosan ugyanilyen helyzetben vagyok.:D
2009. nov. 8. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!