Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irjak a srácnak? Reggel óta fent vagyok de ő már tegnaptól nincs a gépnél msn-en de beszéltünk tegnap. Várjam meg amig ő ír vagy írjak neki?
Figyelt kérdés
van barátnője de a csaj nem a suliba jár
nekem naon bejön és ő is néz mindig a suliban a többiek is észrevették és ha a közelemben van zavarban szokott lenni...
Mit tegyek?Bejövök neki ?
2009. ápr. 18. 21:45
1/3 anonim válasza:
hát ha úgyérzed akk írj neki nincs benne semmi.
am ha megnézeget téged valóban kedvel téged.
de célszerűbb kitapogatni de csak óvatosan mertha nagyon sietsz lehet meggondolja magát.
2/3 A kérdező kommentje:
oksi
hát az nem kifejezés hogy megnézek elég alaposan végig nézz mindig(a többiek is mondták már nekem)
szoval nem tudom mit csináljak
2009. ápr. 18. 22:06
3/3 anonim válasza:
Bejössz neki, de van barátnője... Gondolom rádírna, ha most kellenél neki, hiszem fiú. Ráírhatsz, hátha jobban tetszel neki, mint a mostani bnője, és szakít miattad vele, de előbb gondolj bele... ha vele szakít egy csaj miatt, akkor veled is fog egy másik csaj miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!