Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire lényeges a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lényeges a mai világban, hogy a kiszemelt nő ismerje az illemet?

Figyelt kérdés

Nem úgy értem, persze, hogy kesztyűt és kalapot hordjon az utcán..

Egyszerűen lehessen megjelenni vele társaságban, ahol tud értelmesen és gazdag szókinccsel beszélni, helyesen használni az evőeszközöket, kávézás közben ne hagyja a kanalat a csészében, ismerje a bemutatkozás szabályait vagy éppen a bemutatásét...

Mit gondoltok erről? Mostanság ez mérvadó? Hogyan vélekedtek egy ilyen lányról?

Kort és nemet írjatok, kérlek.

2009. nov. 7. 19:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Hát én ezeket az "alap" kategóriába sorolom, eleve nem is vagyok hajlandó elmenni sehová a lánnyal, hogyha az első pár reakcióból ezek ellentéte derül ki.

19/F

2009. nov. 7. 20:00
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Számomra nem fontos. Egy határig. Ha átmegy disznóba, ott a gond.
2009. nov. 7. 20:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
23, fickó, előző voltam.
2009. nov. 7. 20:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 vagyok, de a normális lányokat bírom akiket nyugodtan bemutathatok a szüleimnek a nélkül, hogy főne a fejem miatta.
2009. nov. 7. 20:04
 5/13 A kérdező kommentje:
mire gondolsz? mi számít disznónak?
2009. nov. 7. 20:05
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
Öcsém te beteg vagy. Te ezt nézed és ez alapján választasz hogy tudjon bal kézzel enni villával akkor igazán sajnálhatod magad.
2009. nov. 7. 20:23
 7/13 anonim ***** válasza:
75%

Általában a fiúknak, férfiaknak vannak problémáik az illemmel. Én így vettem észre. sokszor égő a viselkedésük. Otthon is úgy viselkednek, mint az igénytelen disznók.

(köpködés, böfögés, fingás, hányás, bun*kó modor)

2009. nov. 7. 20:24
 8/13 A kérdező kommentje:

hééé, azért ez nem így van.

próbáltam én is utalni rá, hogy tudjon viselkedni...

de ettől még legyen laza és a mindennapokban ne érezd feszélyezve magadat, hogy úristen, ez a nő mennyire komoly..

csak ne hasson természetellenesen, ha viselkedik. és tudjon is!

Neked ez nem számít?

2009. nov. 7. 20:25
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Akik olyan neveltetést kaptak, azoknak ez alap dolog, és nem fognak megváltozni egy fiú miatt. Az illem amúgy szerintem nemtől, kortól függetlenül nagyon fontos dolog (a mai világban is) Az egy másik dolog, hogy egyre inkább háttérbe szorul, és sokan még magának a szónak a jelentésével sincsenek tisztában... Nekem fontos, hogy a párom tudjon viselkedni, akárhol vagyunk. Igaz ezt nem a párkapcsolatokban szokták mondani, azonban én itt is "alkalmazom". "Madarat tolláról, embert barátjáról..."
2009. nov. 9. 18:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig illemtudóan viselkedem, de mégsem grófként.

Nekem az éttermi dolgok azért szúrják a szememet mert vendéglátós vagyok szóval az nálam külön kategória. Iskola miatt szoktam meg, hogy az evőeszközt hogyan használjuk hová tesszük, nem cuppogunk, nem csámcsogunk stb. A viselkedési szabályok eléggé elkorcsosultak és igazából informális, baráti környezetben nem is sok jelentősségük van. Alapvető dolgokat nem árt tudni, viszont annyiféle kultúra keveredik mostanság a mindennapokban, hogy nehéz minden egyes újdonságot időben megtanulni. Én úgy vagyok vele, hogy mindenki viselkedjen úgy ahogy neki jól esik, ha másnak ezzel nem okoz kellemetlenséget, de ha megjelenünk valami nyilvános helyen azért szedjük össze magunkat. És a párunkra ne szóljunk rá egy gyertyafényes vacsora közben " Drágám szeretlek, DE A SZALVÉTA NEM ODA VALÓ " :D 23/f

2009. nov. 9. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!