Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek barátnő fronton?
Nem bírom, egyszerűen nem bííííííííírom. Miért vagyok ennyire nyomi, hogy egy éppkézláb barátnőm nem volt még, és még csak kilátásban sincs.... Tény, hogy az idő teltével egyre kevesebb önbizalmam van, ami így is a béka segge alatt volt. Tehát tény, élőben nem kezdeményezek, pláne nem idegennél. Baráti társaságomban meg igencsak ritka a lány, és őket inkább barátként kezelem, vagy ők kezelnek úgy ... Tudom, ez elég gáz, de egyenlőre nem tudok honnan önbizalmat venni... Mielőtt szó éri a ház elejét, nem vagyok válogatós, igaz még nem tartok ott , hogy mindenki tetszik, de lassan közeledek hozzá.
Kicsit magamról:
185 magas 79-80 kg vagyok, barna haj, kék szem (ha nagyon fontos kerítek egy fényképet is , ha valaki igényli). Azokat, hogy kedves meg előzékeny és a többi és a többi, már le se írom, mert valahogy kikövetkeztethettétek már amit írtam abból... Apropó, van egy diplomám, jó helyen dolgozok, és nem, nem nézem le azt akinek nincs!
A tapasztalatokról:
Első ilyen lenne, hogy a második randiig nem sűrűn jutottam el valamiért... van akinek nincs ideje, van akinek jó barát vagyok... bár ez a nincs idő ez egyre jobb kifogás. (mondjuk mostanság , randin se voltam, és ismét csak kilátásban sincs egy se )
Tehát ezek ismeretében, mit tudnék csinálni a szent cél érdekében?
(ui: aki akar fényképet, az életkor, nemet írjon, és küldöm, feltéve ha válaszol is arra, hogy esetleg a pofázmányommal vannak nagyon nagy gondok.)
24F
Őőőő online társkereső felregisztráltam, de szerintem sok embernek nem derogál válaszolni egy üzenetre se... Illetve Budapesti... hát mivel az időm 90%ban ott vagyok, nem árt ha az illető is oda valósi.
Unalmas vagyok e : hát biztos van olyan akinek igen, biztos van olyan akinek nem, de ha nem szól két szót se a másik, nehéz izgalmasnak lenni, főleg ha csak én nyomom a szöveget. Vagy ha nem jön el sehova, ismét nehéz ezt az unalmas dolgot túlszárnyalni.
És amúgy hol próbálsz ismerkedni? Talán nem a jó helyen, vagy járj el többet és akkor lazábban állsz a dologhoz, nem görcsölsz rá. Nem vagyok bp-i, de ha gondolod küldj egy képet és véleményezek :D
24/L
Első lépésben sztem próbálj meg lelazulni, nagyon sokan
vannak úgy, mint te, nyugi. Egyáltalán nem egyedi eset.
Ha megnyugodtál, akkor sztem próbálj elégedett lenni az életeddel, próbáld magad jól érezni a bőrödben. Egy elégedett, derűs ember sokkal vonzóbb eleve, ráadásul jobban is leszel! Különben a függetlenségnek is vannak előnyei. Élj szabad legényéletet! :)
A netes párkereséstől ne várj sokat, elég sok személyiségzavaros embert lehet ott találni, tisztelet a kivételnek. Ha netes társkeresés, akkor próbálj minél előbb személyesen találkozni a nővel. Különben arra lehet számítani, hogy átlagban kb minden 10-15-dik lány válaszol majd és ezek töredéke fog veled találkozni élőben, ha jók a paramétereid akkor is, ez rajtad kívülálló dolog.
A legjobb randitanács, amit kaptam: "Úgy menj oda, mint akinek a 9 is páros, teljesen lazán!"
Ja és jó ha tisztában vagy azzal, hogy senki sem tesz szívességet a másiknak a párkapcsolatban és lányok sem éppen tökéletesek, nem kell őket lenézni, de magadat se tartsd kevesebbre!!!
Ha nem jön össze a dolog, ne hibáztasd magad, attól, hogy nem jött össze a kölcsönös szimpátia, még egyáltalán nem biztos, hogy bármit is rosszul csináltál!
Sajnos "rámenősnek" kell lenni kicsit, ez nem mindenkinek könnyű, bevallom nekem sem volt az. Nekem a legnehezebb lépés amúgy a lány kezének megfogása volt...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!