Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha azt mondja egy srác, hogy 'édes vagy'?
Figyelt kérdés
Osztálytársak vagyunk,és néha ha adok neki valamit(pl rágó) akkor mondja,hogy Á köszi édes vagy.Eddig összesen 3x mondta.Egyébként szokott rám elég hosszan mosolyogva nézni,szerintetek ? :)
15 l 15 f
2013. szept. 29. 21:23
2/9 anonim válasza:
Attól függ milyen típus. Lehet, hogy veheted nyugodtan közeledésnek, mert ezzel próbálja jelezni, hogy tetszel neki, de ha olyan típus mint én aki néha összevissza bókolgat indokolatlanul lányoknak, csak úgy akkor nem feltétlenül. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) egyébként azt kihagytam,hogy több mint egy éve szerelmes vagyok belé...
2013. szept. 29. 21:27
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy barátzónába tett. A nagybetűs nőnek nem gyakran mondanak ilyet. De még javíthatsz rajta: kevésbé legyél rendes jókislány.
6/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy nem utál. Ezen túlmenően egyénfüggő.
8/9 anonim válasza:
azt, hogy édes vagy, vazze. ne kelljen már mindenhez filozófiai mélységű elemzés. a pasik nem ilyen komplikáltak.
9/9 Feke88 válasza:
Embere válogatja, hogy kinél mit jelentenek ezek a szavak.
Én pl ha egy lányra azt mondom, hogy cuki, akkor semmi mást nem szeretnék jobban, mint a lábai közé kerülni.
Van akinél ez csak annyit jelent, hogy "Jópofa! Láttam már ilyent....".
Viszont 15 évesen egy lányra azt mondani, hogy édes.. azért az mindenképp jelent valami erősen pozitív érzést! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!