Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek mennyire visszataszító ha egy férfinak nagy görbe orra van?
Semmi gond vele :) Nekem is kicsit görbe az orrom, de azt mondták nekem ez áll jól. Szóval ne húzze le az önbizalmadat. Aki szóba áll veled és randiztok, az már elfogadott így. És egyébként is: Senki nem tökéetes ;)
18/L
Honnét szűrőd le hogy zsidó vagyok??
Miért keresztény nem lehet nagy orrú?
Nemtudom, az én pasim sem tökéletes, mégis szeretem :)
Szóval orr ide vagy oda, megtalálod a párod.
Nekem is nagy görbe orrom van, és kivétel nélkül csak férfiak b@sztattak vele (az apámtól a haverokon át a munkatársakig), nőknek sosem volt gondja, sőt egyenesen férfiasnak, szexuálisan vonzónak tartották azok, akiknek tetszettem. De még olyan nő is volt, aki egész egyszerűen állította, hogy szerinte nekem nincs is nagy orrom (ő még az enyémet se látta annak).
Amúgy tényleg az összhatás a fontos, nőknél is... Van pl. az a női típus, akinek szintén nagy orra van, és olyan erotikus, szexi tőle az arca, olyan szép vele, hogy legszívesebben azonnal hanyatt dönteném. Más csaj meg bányarém, boszorkány egy nagy orral.
A zsidózást meg felejtsétek már el. Ha valakinek körbe van metélve a farka vagy görbe az orra, már rögtön zsidóztok, holott pl. az araboknál is mindenkit körbemetélnek, az USA-ban is alap, s másutt, így nálunk is előfordul, hogy valakinek egészségügyi okokból eltávolítják a fitymáját. A nagy orr is jellemző még csomó más népre, spanyoloknál, olaszoknál, franciáknál is rengeteg nagy orrú férfi van, meg más, közel-keleti népeknél, pl. a Kaukázus környékén az örményeknél, grúzoknál, azerieknél, irániaknál, stb.
Amúgy a nők azért is tartják férfiasnak a nagy orrot, mert ők is ismerik azt a fámát, hogy a nagy orrú pasik jó szeretők és biztos nincs kis farkuk (nem úgy, mint a piszéknek).
35 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!