Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha egy fiú csókolózni akar velem hányingerem van?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és még nem volt meg az első csók. Amikor egy aznap megismert fiú bepróbálkozik nálam mindig nagyon nyomul, ha le akar kapni mindig elfordulok, mert alig ismerem (pedig nekem is tetszik ő). És annyira izgulok hogy első csók meg elrontom meg minden, hogy ugrál a gyomrom, és ha ottmaradok a fiúval hányok (és télleg hányok). Milyen ciki már fiú előtt hányni. De csak velem van ez így. Miért?:S:( De ha elmegyek a fiútól egyből jobban leszek. Mit tegyek?? Olyan kínos...
2009. nov. 7. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne izgulj annyira,amiatt van minden!
2009. nov. 7. 16:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Aznap ismerkedtek meg és már rögtön smárolni akar? Na, ez lehet a baj. Én se szívesen smárolnék olyannal akit aznap ismertem meg és még semmit nem tudok róla. Mondd meg a srácnak hogy szerinted még korai. Ha e miatt otthagy akkor annyit ért az egész. Ha nem, és képes várni, akkor látszik hogy nem egy nyomulós kis p*cs. Ez alatt az idő alatt te is megismered őt, és akkor már menni fog.
2009. nov. 7. 16:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Kedves előző! Érdekes, sok csaj viszont azt mondja, ha a fiú az első randin nem akarja megcsókolni, az kiábrándító... franc tudja kiismerni a csajokat :P
2009. nov. 7. 16:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Azt fogom tenni hogy megmondom neki hogy várjunk még a dologgal, és persze megpróbálok nem izgulni. :D Köszi még egyszer.
2009. nov. 7. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Az izgulás miatt van hányingered.. Lazulj el ;)
2009. nov. 7. 18:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Oké, megpróbálok. Köszi a választ! :)
2009. nov. 7. 20:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Újra megtörtént és most a fiú szeme láttára. Olyan sz*r volt, azt hitte beteg vagyok, és haza kellett mennem. És olyan kínosan éreztem magam. Segítsetek: van valami gyógymód ez ellen? Valami gyomornyugtató gyógyszer? Mert én most úgy érzem tényleg szeretem ezt a fiú és nem akarom hogy ezért hagyjon el...
2009. dec. 12. 08:15
 8/9 anonim ***** válasza:
lehet azért van ez így mert arra gondolsz hogy milyen gusztustalan hogy egy másiknak a nyelve a te szádban ficánkol és nyálat cseréltek..gondolj valami olyanra hogy édes az a csók..vagy nemtom.:D de gyógyszer erre nem hiszem hogy van..mielőtt csókolóztok gyorsan beveszed a gyógyszert?:D aztán még azt is kihányod..
2009. dec. 29. 12:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igazad van. :D
2009. dec. 29. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!