Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önbizalom hianyom van! Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalom hianyom van! Nem tetszek neki?

Figyelt kérdés

ha kell teszek fel képet

van egy leanyka és tetszik nekem, de ő harít! Mit tegyek?

2013. szept. 28. 19:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem szokott,én mutattam neki a kérdést, kedves 7-es, nyugodj meg. Én is unatkozó háziasszony vagyok, de megkértem, hogy kommenteljen a srácnak.
2013. szept. 28. 20:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Nagy kő esett le a szivemrol. :)
2013. szept. 28. 20:37
 13/18 anonim ***** válasza:
Együtt unatkoztunk Andival.:)
2013. szept. 28. 20:38
 14/18 anonim ***** válasza:
Fejéhez tartottam egy éles pisztolyt, és mondtam neki, hogy kommentet, vagy életetet! :-) És te mit keresel itt, ha már a témánál vagyunk, te meg unatkozó háziember vagy?
2013. szept. 28. 20:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdést akartam feltenni hogy szabad e nőt ütni. :D
2013. szept. 28. 20:53
 16/18 anonim ***** válasza:
ha már ezt kérdezni kell, mert felmerül, akkor nagy a baj.:)
2013. szept. 28. 20:55
 17/18 anonim ***** válasza:
igen, akkor tedd fel a kérdést, válaszolok rá!
2013. szept. 28. 21:04
 18/18 anonim ***** válasza:

A külső másodlagos.Annyiban lényeges,hogy ne legyél törpe.Bár tényleg nem ártana egy férfiasan rövid haj,meg pár napos borosta ehhez az ártatlan fejhez,de alapvetően jóképű gyerek vagy.A hárítások meg általában az elbukott shit tesztek miatt jönnek a nőktől és a kontroll elvesztésétől/átadásától.Magyarul a csaj kezd el irányítani-a párbeszédet a helyzetet-ő rajta áll,hogy lesz-e randi nem rajtad,így érdektelenné válsz a szemében.

Gugliba-shit teszt radar alatt.

2013. nov. 11. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!