Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalom hianyom van! Nem tetszek neki?
Figyelt kérdés
ha kell teszek fel képet
van egy leanyka és tetszik nekem, de ő harít! Mit tegyek?
2013. szept. 28. 19:59
11/18 anonim válasza:
Nem szokott,én mutattam neki a kérdést, kedves 7-es, nyugodj meg. Én is unatkozó háziasszony vagyok, de megkértem, hogy kommenteljen a srácnak.
12/18 anonim válasza:
Nagy kő esett le a szivemrol. :)
13/18 anonim válasza:
Együtt unatkoztunk Andival.:)
14/18 anonim válasza:
Fejéhez tartottam egy éles pisztolyt, és mondtam neki, hogy kommentet, vagy életetet! :-) És te mit keresel itt, ha már a témánál vagyunk, te meg unatkozó háziember vagy?
15/18 anonim válasza:
Kérdést akartam feltenni hogy szabad e nőt ütni. :D
16/18 anonim válasza:
ha már ezt kérdezni kell, mert felmerül, akkor nagy a baj.:)
17/18 anonim válasza:
igen, akkor tedd fel a kérdést, válaszolok rá!
18/18 anonim válasza:
A külső másodlagos.Annyiban lényeges,hogy ne legyél törpe.Bár tényleg nem ártana egy férfiasan rövid haj,meg pár napos borosta ehhez az ártatlan fejhez,de alapvetően jóképű gyerek vagy.A hárítások meg általában az elbukott shit tesztek miatt jönnek a nőktől és a kontroll elvesztésétől/átadásától.Magyarul a csaj kezd el irányítani-a párbeszédet a helyzetet-ő rajta áll,hogy lesz-e randi nem rajtad,így érdektelenné válsz a szemében.
Gugliba-shit teszt radar alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!