Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nincs igazam? Kérdésed túl.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs igazam? Kérdésed túl.

Figyelt kérdés

Sziasztok.. 17 éves lány vagyok nem volt barátom, csak kavartam szóval nem jött össze semmi nagyon.. igazából már nem hiszek abban hogy rám találhat a szerelem, szerintem tényleg nincs ilyen h mindenkire.. pl nagymamám sohasem éreztem a szerelem érzését.. másfelől miért is venne észre egy fiú? Annyi helyesebb, divatosabb csinosabb lány mászkál az utcákon, miért egy olyan semmilyen lány kéne nekik mint én,? Semmi különlegeset nem érzek magamban, hiába próbálom mutatni hogy magabiztos vagyok senki sem vesz észre.. az meg már a régmúlté hogy egy fiú odajön ismerkedni, minden fiú a csajoktól várja el már szinte h odamenjen.. lesz valaha így barátom?

(sulit hagyjuk)

2013. szept. 28. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
igen, jelentkezem
2013. szept. 28. 19:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Hogy érted azt, hogy a nagymama sosem érezte a szerelem érzését?

74/F

2013. szept. 28. 19:29
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem előbb utóbb lesz, kitartás :)
2013. szept. 28. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Biztos igazad van, hiszen köztudott, hogy az ember 18 éves kora után már csak házasként élhet... Egyébként biztos itt is lesz jó pár ember, aki majd téged akar, csak válogatnod kell a hódolók között. :D

17 évesen még elég korai azon aggódnod, hogy nem találtad meg a szerelmet. Foglald el magad bármi mással, ha akarod és majd jön magától.

2013. szept. 28. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azert 17 evesen nem kene eljatszani a nagyhalalt.
2013. szept. 28. 19:32
 6/6 A kérdező kommentje:
nem a nagyhalált, de én is szeretnék ilyen "tini kapcsolatot" és szerintem fontos h tetszen vki::/ vagyis h énis a másiknak.. aki tetszik azt én nem érdeklem és fordítva
2013. szept. 28. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!