Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nincs igazam?
Sziasztok! Először is tudom, hogy ez a kérdés nem igazán a témába illik, de nem tudtam, hová tehetném, ráadásul itt sokan vannak...
Megpróbálom röviden összefoglalni. A legjobb barátnőm k*rvára felbaszta az agyam, és most kb. remegek a dühtől. Amióta megvan a barátja, tesz rám magasról, és ma már végleg kiakadtam.
Nem mentem ma suliba, mert beteg vagyok, és délután felhívtam, hogy este nincs-e kedve átjönni hozzánk, hogy dumáljunk, mert néhány napja már nem láttuk egymást. Mondta, hogy jól van, persze átjön, majd siet. Erre tíz perce hívom, hogy mégis hol van, de ki volt kapcsolva a telefonja. Bepróbálkoztam a barátjánál is, és persze, hogy barátnőm vette fel a telefont... És hogy bocsi, majd holnap lejön. Mondtam neki, hogy igazán nincs rá szükség, és ráb*sztam a telefont.
Folyamatosan ezt csinálja. Múlt héten is felhívtam a suliban, hogy jön-e velem haza, amire az volt a válasz, hogy nem tudja még, hogy tud-e találkozni a barátjával, majd felhív, hogy mi van. Végül együtt jöttünk haza, de csak azért, mert a barátja nem ért rá(előtte a héten minden egyes délutánt együtt töltöttek, és aznap is tudtuk, hogy este jön velünk bulizni a srác). De ha mondom ezt barátnőmnek, nem érti meg, hanem elkezd vagdalkozni az én hibáimmal. Egyszer már megígérte, hogy változtatni fog... És az annyiban is maradt. Rohadtul kiborít. Szerintetek nincs igazam? Bocsi, ha nagyon hosszú.
Ui: Még mielőtt jönnének a rosszmájú megjegyzések, van barátom, nem féltékeny vagyok. De érdekes módon én tudok rá időt szakítani, amikor szüksége van rám...
17/L
Úr isten.
Elszomorít, hogy egyesek 17 évesen még mindig egy 12 éves kislány agyi színvonalát képviselik.
Teljesen normális hozzáállás, hogy valaki a párját előnyben részesíti egy barátnőjével szemben.
Az viszont idióta hisztis pics@ hozzáállás, hogy ráb@szom valakire a telefont, mert nem úgy történt valami, ahogy én szerettem volna...
Csak folytatsd ezt, és nem lesz barátnőd sem.
Legyél már megértő ne legyél ennyire akaromaakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromkarom
típusú hisztis csaj. Ha szereted őt akkor megérted és nem leszel önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!