Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nincs igazam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nincs igazam?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is tudom, hogy ez a kérdés nem igazán a témába illik, de nem tudtam, hová tehetném, ráadásul itt sokan vannak...

Megpróbálom röviden összefoglalni. A legjobb barátnőm k*rvára felbaszta az agyam, és most kb. remegek a dühtől. Amióta megvan a barátja, tesz rám magasról, és ma már végleg kiakadtam.

Nem mentem ma suliba, mert beteg vagyok, és délután felhívtam, hogy este nincs-e kedve átjönni hozzánk, hogy dumáljunk, mert néhány napja már nem láttuk egymást. Mondta, hogy jól van, persze átjön, majd siet. Erre tíz perce hívom, hogy mégis hol van, de ki volt kapcsolva a telefonja. Bepróbálkoztam a barátjánál is, és persze, hogy barátnőm vette fel a telefont... És hogy bocsi, majd holnap lejön. Mondtam neki, hogy igazán nincs rá szükség, és ráb*sztam a telefont.

Folyamatosan ezt csinálja. Múlt héten is felhívtam a suliban, hogy jön-e velem haza, amire az volt a válasz, hogy nem tudja még, hogy tud-e találkozni a barátjával, majd felhív, hogy mi van. Végül együtt jöttünk haza, de csak azért, mert a barátja nem ért rá(előtte a héten minden egyes délutánt együtt töltöttek, és aznap is tudtuk, hogy este jön velünk bulizni a srác). De ha mondom ezt barátnőmnek, nem érti meg, hanem elkezd vagdalkozni az én hibáimmal. Egyszer már megígérte, hogy változtatni fog... És az annyiban is maradt. Rohadtul kiborít. Szerintetek nincs igazam? Bocsi, ha nagyon hosszú.

Ui: Még mielőtt jönnének a rosszmájú megjegyzések, van barátom, nem féltékeny vagyok. De érdekes módon én tudok rá időt szakítani, amikor szüksége van rám...

17/L

2010. ápr. 7. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Úr isten.

Elszomorít, hogy egyesek 17 évesen még mindig egy 12 éves kislány agyi színvonalát képviselik.

Teljesen normális hozzáállás, hogy valaki a párját előnyben részesíti egy barátnőjével szemben.

Az viszont idióta hisztis pics@ hozzáállás, hogy ráb@szom valakire a telefont, mert nem úgy történt valami, ahogy én szerettem volna...

Csak folytatsd ezt, és nem lesz barátnőd sem.

2010. ápr. 7. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs igazad,és az elsőnek igaza van.
2010. ápr. 7. 20:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia.Ismerős a helyzet én barátnőmnek is volt ilyen időszaka meg is szakadt a barátságunk,majd egy év kihagyás után újra barátok lettünk.A pasija még most is meg van,de már nem hanyagolja a barátokat miatta.
2010. ápr. 7. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Legyél már megértő ne legyél ennyire akaromaakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromakaromkarom

típusú hisztis csaj. Ha szereted őt akkor megérted és nem leszel önző.

2010. ápr. 7. 20:12
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem is gyerekes ez a viselkedés. bár barátnőd is megtehetné h egyensúlyoz a barátok és a párja között. mindenesetre ne veszekedj mert ezzel csak eltaszítod magadtól.
2010. ápr. 7. 20:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem olyan nagy elvárás, hogy heti egy alkalommal rám szánjon kb. 2 órát az életéből, úgy, hogy amellett is tud aznap találkozni a barátjával. De igazatok van, tényleg egy hisztis pics@ vagyok akkor...
2010. ápr. 7. 20:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak, akik normálisan válaszoltak:) Igazatok van. Csak tényleg, amikor neki kellek valamire, mindig ott vagyok, meg el is várja, hogy segítsek... Ő meg ennyit nem tenne meg.
2010. ápr. 7. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:
erre van 1 történetem. gyerekkori "legjobb" barátnőm (konkrétan szomszédok vagyunk vagyis voltunk és születésünktől együtt nőttünk fel) rátalált a párjára... menyasszony lett... összeköltöztek tőlem kb 80 km-re. amióta vele van magasról tesz a fejemre. egy ideig kerestem hetente 1x 2x aztán mikor a hívásomra sem válaszolt írtam neki egy üzenetet iwiwen h megértem h ott van a párja de azt viszont nem h ha hazajönnek miért nem tud rámszánni pár percet. nem sokat akartam én csak h ha 2-3 hetente hazajönnek legalább elszívjunk együtt 1 cigit. de nem... nem is szól ha itthon vannak. születésnapomon iwiwen írt üzenetet... azóta se hallottam róla. ő is csak akkor keres meg ha segítségemre van szüksége. a pasija totál kifordította magából. eddig egy lökött bolondos lány volt akivel bármin lehetett röhögni most meg egy csendes "asszonyos" nő lett... a párja az ő barátairól hallani sem akar... velem eddig annyit beszélt h "szia..." viszont a srác elvárja h a lány igaz barátként tekintsen az ő barátaira... én remélem h sokáig boldogok lesznek de az utolsó találkozásunkkor mikor belenéztem a bnőm szemébe sírni lett vna kedvem... látszott rajta a bizonytalanság és h nem olyan nagyon felhőtlen ez a kapcsolat... de az ő dolguk... én mondtam neki h rám bármikor számíthat még ha ezt is csinálja... 21 évet nehezen felejt el az ember...
2010. ápr. 7. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!