Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan lányok akiket érdekelnek az átlagos, csendes pasik?
Mielőtt nekem esnétek,nem nyafogás céljából írtam ki a kérdést
Magamról annyit hogy 17 éves,magas,sportos/izmos,ápolt de nem valami jóképű fiú vagyok.Táncolok,kondizok,hangszeren jàtszom.
Belsőre csendes vagyok,de határozott.Széles az érdeklődési köröm,udvarias vagyok és korrekt.Humorom is van.
Megváltozni senki kedvéért nem fogok de léteznek olyan lányok akiket érdekelnek az ilyen pasik? Vagy mi észrevehetetlenek vagyunk? Mert leginkább azt nézi mindenki hogy jóképű legyen a pasi meg nagydumás azt kész..
Persze én nem hibáztatok senkit ha rájuk bukik,ízlés dolga.Ezt nem lehet befolyásolni.
De az én "fajtám" senkinek sem az ízlése?
17/F
Ronaldó
Én nem írtam magamról hogy "ász" lennék vagy valami...
Eddig 1 lánynál buktam egy másiknál meg a fene se tudja hogy mi van.
11-es
Bevallom súlyosan retardált vagyok
Most hogy kielégült a kis lelked esetleg lelépnél máshova kötözködni?
Dankebitte
"Széles az érdeklődési köröm,udvarias vagyok és korrekt.Humorom is van."
Tulajdonképpen azt akartad mondani hogy intelligens vagy, én meg azt kiváltságos tulajdonságnak tekintem, ugyanis nem olyan sűrű dolog az mint amilyennek mondja a sok hülye... de amúgy sikeresen megfogtad pontosan mindent csak a lényegét nem annak amit írtam, le a kalappal.
Ronaldo
Nem vagyok tartom magam nagyon intelligensnek.Az érdeklődési köröm ettől függetlenül széles.
Próbálok mindenkivel normálisan viselkedni úgy ahogy szeretném ahogy velem is viselkednének.
Humora meg mindenkinek van valamennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!