Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titkos ház a barátnőddel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titkos ház a barátnőddel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátnőmmel tervezgetjük egy ideje, hogy létrehozunk egy helyet kellő távolságra a civilizációtól, amiről csak mi tudunk.

Az ötlet abból indult ki, hogy egy búzamezőn levő facsoportban nyáron összekötöztük a bokrok ágait, és kiadott egy amolyan bio-jurtát, de ugyanezt tovább szeretnénk építeni úgy, hogy egy földalatti (de bevilágítókkal világosított) pinceszerű építményt hoznánk ott létre.

[link]

Tiszta ideg vagyok a várostól, de a családból senki sem akar elköltözni és egyenlőre én sem tudok, ezért gondoltam, hogy az épelméjűségem megőrzése érdekében építek egy nyugis hétvégi házat valami szebb helyen, rejtett megoldással :)

Például egy festői falu mellett a dunakanyarban, a falu fölött, önkormányzat által megszűntetett bérbeadott telkeken találtunk (tiszta erdős már az egész) 1-2 házalapot, köztük egy pincét is. Arra is gondoltam, hogy az egyiket kipucolom belül, teszek bele egy ágyat, lámpát, valamennyi száraz kaját, ásványvízet, valamit padlónak (mondjuk kidobott üvegtáblákat), esetleg mehetne alá led szalag, csapóajtón át lehetne lemenni és amúgy ültetnék oda helyi bokrokat. Aztán ott bóklászhatnánk fent az erdőben hetekig, lenne hol aludni, lenne kajánk meg minden és szerintem aki találkozna velünk túrázónak nézne minket.

Baromság az egész, vagy érdemes megcsinálni, ha meg lehet?

2013. szept. 27. 18:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de ez ennyiből nem jön ki csak egy nagy sza#kupac lesz az egész. Erre most kellet rádöbbennem nekem is. Nemrég csináltam egy 6x4-es garázsalapot kb 100ezerből jött ki úgy hogy mindent én csináltam.
2013. szept. 27. 19:13
 12/15 A kérdező kommentje:
Ha vascsövekből van a szerkezete, az meg van erősítve fémhálóval, rajta vízhatlan ponyva körbeszilózva és ezt ásom be, szerintem jó és belül még szépíthető. Kerül az egész 20.000-be.
2013. szept. 27. 19:17
 13/15 Dorina90 válasza:

Egy: 20.000-nél biztos többe kerülne.

Kettő: Egy hét alatt lebomlana, szar ötlet lenne.

2013. szept. 28. 11:32
 14/15 Dorina90 válasza:
A "lebomlana" szó alatt azt értem, hogy összeomlana. Bocs, kicsit rosszul fogalmaztam meg. :)
2013. szept. 28. 11:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Bárcsak nekem is ilyen barátom lenne..:)

én faházat csinálnék az biztos:)

2013. nov. 5. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!