Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki bemegy a rendőrségre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki bemegy a rendőrségre, vagy pszihiátriára és feladja magát, vagy csak közli, hogy pedofil akkor segítenek neki vagy lecsukják?

Figyelt kérdés
2013. szept. 27. 12:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha még nem tett semmit akkor nem, ha már igen akkor igen.
2013. szept. 27. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
O_O
 3/9 anonim ***** válasza:
szeritnem lecsukni nem csukják le ha nem követett el semmit. De a kezelését tuti elrendelik. Lehet hogy bentlakásos intézetbe, de lehet nem. Mindneképp keress szakembert, ha nenm követtél el semmit felesleges a rendőrségre menni, kérd szakember segitségét.
 4/9 anonim ***** válasza:
3. nem hiszem, hogy a kezelést elrendelik. kényszeríteni nem lehet senkit gyógykezelésre. ha az illető nem akarja, nem fogják kezelni, legalábbis régen volt egy ilyen előírás.
2013. szept. 27. 12:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Menj be a pszichiátriára, segíteni fognak.
2013. szept. 27. 12:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Boci leírta amit én is gondolok.
2013. szept. 27. 12:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne kényszergyógyszkezelés??? Annak is van aki ön és közveszélyes. Pl skizofréneknek stb. épp multkor beszélgettem egy ilyen nővel, mondta ö eddig hármonszor volt bentlakásos intézetben és egyszer sem önszántából ment mivel szerinte nem volt beteg. De ön és közveszélyes volt igy nem dönthetett ö róla. A kérdező tudja magáról hogy problémája van igy remélhetőleg kezeltetni fogja magát.
2013. szept. 27. 12:42
 8/9 anonim ***** válasza:

7. szerintem attól még önmagában nem közveszélyes, mert nem feltétlen van benne a dologban, hogy meg is teszi, amit szeretne. de biztos van, aki jobban ért ehhez, mint én.

egyébként a kérdező nem biztos, hogy magára gondolt. feltehette a kérdést csak úgy, vagy valami másmilyen okból is.

más. csak mert a társadalmi megítélése eltérő, nem értem, miért kezelik ennyire más dolognak a homoszexualitást és a pedofíliát. hiszen egyfajta szokatlan vonzódás,és a szokatlan vonzódások gyökerét ha megnézzük, miért ne lehetne mindkettő gyökere egyformán kezelhető? csak mert az egyiket egyesek nem tartják furcsának, a másikat meg mindenki furcsának tartja? ezek társadalmi dolgok, a társadalom és egyes emberek megítélése, mintsem magának a jelenség gyökerének a megvizsgálása. mert be lehet bizonyítani, hogy a homoszexualitás teljesen normális, de ennyivel a pedofíliáról is be lehetne ugyanezt bizonyítani, ha akarnák, csak nem akarnád. de félreértés ne legyen, nem védek semmit, semmilyen dolgot nem védek itt. (direkt nem "senkit" írtam "semmit" helyett, hiszen nem az embert akarom elmarasztalni, hiszen nem tehet róla, hanem magát a jelenséget mondom, hogy nem védem)

2013. szept. 27. 21:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem akaszd fel magad , azzal nem csak magadnak de nagyon sok embernek segítenél.
2014. jan. 19. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!