Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen pár millióval a bankszámlán én pénzesnek számítok egy korombeli lány szemében vagy sem?
ha villogni akarsz akkor kevés, megtakarításnak jó. persze attól is függ, hogy mennyi idő alatt jött össze és mennyire kellett takarékoskodni.
szerintem elég jónak mondható, ha a magyar átlagot nézzük.
26F
Ha a számládon van, és nem veszel belőle drága cuccokat, és nem költöd látványosan, akkor a lányok szemében nem is létezik.
Viszont próbáld ki a következőt: bankolj személyesen. Lehetőleg fiatal csajnál, és figyeld a reakciót, miután vet egy pillantást a számládra.
Hazudnék ha azt állítanám, hogy nem imponál ha egy randin ő fizet és esetleg étterembe visz vagy kiállításra vagy hasonló olyan programra, ahová nem százforint a belépő és magamtól nem mennék, mert nem futja rá.
Viszont nem ezalapján választottam párt magamnak. (jó, oké, jól esett, hogy első randin fizette a gyrosom, de aztán másodikon természetesen mindkettőnkét én fizettem, mert így volt fair.) Szóval aki azzal kezdi az ismerkedést, hogy na mekkora a bankszámlád az nem a két szép szemedért lenne veled.
23 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!